Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τα σενάρια που θέλουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αν οι Πειραιώτες χάσουν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το σημερινό παιχνίδι είναι ματς ζωής - θανάτου για τον Πάουλο Μπέντο, κάτι που έχουμε γράψει από την περασμένη Δευτέρα...

Αν κερδίσει, θα έχει τον χρόνο που χρειάζεται (λόγω και της διακοπής για τις εθνικές ομάδες) για να δουλέψει περισσότερο με την ομάδα του και να την παρουσιάσει βελτιωμένη στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Στην περίπτωση όμως που το παιχνίδι έχει αρνητική τροπή για τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα μαζέψει τη βαλίτσα του και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Με το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη να είναι εκείνο που έχει κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, ως η έτοιμη λύση από την Ελλάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει...

Μόνο που κάποιοι έχουν προχωρήσει ακόμα πιο πολύ το θέμα, ακραία υποστηρίζει ο Σκύλος και βάζουν στο κάδρο το όνομα του Μάρκο Σίλβα!

Όχι πως δεν υπάρχει στη λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού η περίπτωση του Πορτογάλου...

Αλλά σύμφωνα με όσα προκύπτουν σε κάποια ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να δώσουν το τιμόνι τώρα στον Ουζουνίδη και αν στη διάρκεια της σεζόν χρειαστεί να αλλάξουν ξανά (!) προπονητή, τότε θα απευθυνθούν στον Μάρκο Σίλβα!

Αν είναι ακόμα ελεύθερος, δηλαδή και δεν έχει υπογράψει με άλλη ομάδα...

Ακραίο όλο αυτό το σκηνικό; Σίγουρα, αλλά από την άλλη ας κρατήσουμε μία πισινή, γιατί φέτος τα έχουμε δει όλα στον Ολυμπιακό...

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr