Facebook Pixel Γι' αυτό τρελάθηκε ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!
| 2016-10-19 09:00:00

Γι' αυτό τρελάθηκε ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

Γι' αυτό τρελάθηκε ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό!

H ήττα από την Ξάνθη δεν είναι το μοναδικό πράγμα που προβληματίζει τον Αντρέα Στραματσόνι. Τι παράπονο έχει ο Ιταλός από τους παίκτες και γιατί τα έχει… πάρει;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν έξαλλος στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού φωνάζοντας στους παίκτες σε έντονο ύφος. Όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση προπονητή μετά από μια εντός έδρας που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση, όπως ήταν αυτή του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Ωστόσο, το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα δεν ήταν η μοναδική αιτία για να εκνευριστεί τόσο έντονα ο «Στράμα», αλλά αποτέλεσε απλώς τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Ιταλό που τα έχει… μαζεμένα στους παίκτες του το τελευταίο διάστημα!

Για την ακρίβεια, ο Ιταλός θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές είτε εμφανίζονται αδιάφοροι με αποτέλεσμα να μη διαχειρίζονται σωστά τα παιχνίδια είτε απλώς δεν έχουν την προσωπικότητα να το κάνουν!

Δεν είναι τυχαίες, άλλωστε, οι «αιχμηρές» δηλώσεις του προς τους παίκτες το τελευταίο διάστημα. Το κακό ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, όταν ο Παναθηναϊκός δέχθηκε γκολ και κατέρρευσε, το ίδιο του συνέβη και με τη Θέλτα, ενώ παραλίγο να πάθει «στραπάτσο» κόντρα στον Αστέρα των δέκα παικτών.

Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Στραματσόνι κρατούσε χαμηλούς τόνους και πετούσε μόνο «σπόντες» λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να μη χάνει την ψυχραιμία όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά και ότι υποχρεούται να «καθαρίζει» τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αν θέλει να ονειρεύεται τον τίτλο.

Ωστόσο, οι παίκτες φαίνεται να μην έπιασαν τα μηνύματά του, όπως έδειξε η κάκιστη εμφάνιση και η ήττα από την Ξάνθη, αυξάνοντας τον εκνευρισμό του «Στράμα». Οι χαμηλοί τόνοι μετατράπηκαν σε ευθεία δήλωση κατά των προσωπικοτήτων της ομάδας μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη («Ορισμένοι ποδοσφαιριστές αξίας έπαιξαν χειρότερα από ό,τι περιμέναμε») για να φτάσουμε στο αποκόρυφωμα με το ξέσπασμα της επόμενης ημέρας, όταν ο Ιταλός έκανε λόγο φανερά για αδιαφορία και κορεσμό από την πλευρά ορισμένων ποδοσφαιριστών, ενώ απείλησε ότι θα στους στείλει στην εξέδρα!

Συνεπώς, το ξέσπασμα του «Στράμα» κάθε άλλο παρά ξαφνικό ήταν αφού ο τρόπος που λειτουργεί και μιλά τον τελευταίο καιρό φανερώνει τα παράπονά που έχει από αυτούς που θεωρητικά έχουν επωμιστεί τους ρόλους των ηγετών στο φετινό ρόστερ.

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί; Ο Ιταλός εύλογα δεν έχει κατονομάσει κάποιον, αλλά οι υποψήφιοι δεν είναι και πολλοί. Εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ που θεωρείται ο ηγέτης της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο Στραματσόνι πόνταρε επίσης πολλά και στον νεοαποκτηθέντα, αλλά με μεγάλη πείρα, Κριστιάν Λεντέσμα. Φαίνεται, λοιπόν, πως από αυτόν έχει ορισμένα… παραπονάκια για το γεγονός ότι ναι μεν φτιάχνει το παιχνίδι αγωνιστικά, αλλά δεν έχει την ανάλογη επίδραση στους συμπαίκτες του σε θέματα διαχείρισης των αγώνων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags