Facebook Pixel Ανακατεύει την τράπουλα ο "Στραμα"
| 2016-11-05 11:17:00

Ανακατεύει την τράπουλα ο "Στραμα"

Ανακατεύει την τράπουλα ο "Στραμα"

Αλλαγές, εξ ανάγκης, στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ο Αντρέα Στραματσόνι, εν όψει του ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι αναγκασμένος να καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος είναι τραυματίας. Τη θέση του Σουηδού επιθετικού στην κορυφή της επίθεσης των «πράσινων» αναμένεται να πάρει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ αλλαγές αναμένονται και στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Ο προπονητής των «πράσινων» αναμένεται να στραφεί στο 3-4-2-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Στιλ αναμένεται να είναι στην εστία των «πράσινων», με τους Μολέδο, Κουτρουμπή και Ιβάνοφ στο κέντρο της άμυνας. Οι Κουλιμπαλί και Χουλτ αναμένεται να είναι οι δυο μπακ, με τους Λεντέσμα και Ζέκα να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνες αναμένεται να είναι οι δυο παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής, πίσω από τον Λέτο.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Γουακάσο και Εμποκού, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προτιμηθεί τελικά για την κορυφή της επίθεσης, ο Λαουτάρο Ρινάλντι και να χρησιμοποιηθεί ο Λέτο ως αλλαγή, κατά τη διάρκεια του αγώνα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags