Facebook Pixel Χαμός στο Κορωπί - Άγριο πέσιμο σε Στραματσόνι!
| 2016-11-07 02:00:00

Χαμός στο Κορωπί - Άγριο πέσιμο σε Στραματσόνι!

Χαμός στο Κορωπί - Άγριο πέσιμο σε Στραματσόνι!

Απίστευτα πράγματα στο προπονητήριο του ΠΑΟ! Αγριεμένοι φίλαθλοι τα έχωσαν σε διοίκηση και παίκτες για την τριάρα και ζήτησαν την παραίτηση του Ιταλού τεχνικού!

Στο Κορωπί βρέθηκαν περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού, Ζέκα – Μπεργκ και Λέτο, μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι και τους Αλαφούζο – Παναγόπουλο από την διοίκηση και τον υπεύθυνο ασφαλείας Απόστολο Κασκάνη, ώστε να μιλήσουν με τους εξαγριωμένους οπαδούς.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως ο τρόπος που ήρθε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, προκάλεσαν την οργή του κόσμου, με συνέπεια να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού περισσότεροι από 300 οπαδοί για… εξηγήσεις.

Η υπόλοιπη αποστολή αποχώρησε από το ξενοδοχείο με ταξί, ωστόσο οι τρεις παίκτες, ο Αλαφούζος και ο Στραματσόνι που βρέθηκαν στο Κορωπί, τα… άκουσαν για τα καλά από το πλήθος, που ζήτησε εξηγήσεις και τους κατηγόρησε ότι «ξεφτίλισαν τον σύλλογο και την φανέλα»!

Στο στόχαστρο βρέθηκε κυρίως ο Ιταλός κόουτς, από τον οποίο του ζήτησαν να παραιτηθεί και να φύγει, ενώ και στον Αλαφούζο του ζήτησαν να διώξει την Δευτέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον προπονητή στον οποίο φώναζαν «Go home»...

**Η φωτο ειναι απο το leoforos


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags