Facebook Pixel Χοντρά γκάζια Αλαφούζου σε Στραματσόνι και «οργισμένη» απάντηση του Ιταλού - Τι αποφασίστηκε!
| 2016-11-07 20:22:00

Χοντρά γκάζια Αλαφούζου σε Στραματσόνι και «οργισμένη» απάντηση του Ιταλού - Τι αποφασίστηκε!

Χοντρά γκάζια Αλαφούζου σε Στραματσόνι και «οργισμένη» απάντηση του Ιταλού - Τι αποφασίστηκε!

Οι πρώτες πληροφορίες για την συνάντηση κορυφής στο Τριφύλλι μετά την τριάρα στο Καραϊσκάκη. Τι είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ποιες οι εξελίξεις!

Συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αντρέα Στραματσόνι, ώστε να συζητήσουν για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και το μέλλον του Ιταλού στην ομάδα.

Ο «Στράμα» εξήγησε ότι δεν περίμενε να έρθει με αυτόν τον τρόπο η τριάρα, ωστόσο εμφανίστηκε βέβαιος ότι μπορεί να γυρίσει το κλίμα και δεν έδειξε καμία διάθεση να παραιτηθεί, παρά τα... γκάζια από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Ο Αλαφούζος του καταλόγισε αρκετές ευθύνες για την εικόνα της ομάδα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ιταλός ξεκαθάρισε ότι αυτός έχτισε την ομάδα και ξέρει καλά τις δυνατότητες της και για αυτό δεν θα φύγει!

Έτσι λοιπόν, φαίνεται πως ο Στραματσόνι θα παραμείνει έστω και προσωρινά στον πάγκο του και θα κρίνεται πλέον σε κάθε ματς. Αυτό ουσιαστικά αναφέρει και η επίσημη θέση της ΠΑΕ. Αναλυτικά: "Η συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή ολοκληρώθηκε. Ο πρόεδρος μίλησε σε σκληρή γλώσσα καθώς τόνισε ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ζήτησε πειθαρχία στην ομάδα,  βελτίωση στη φυσική κατάσταση και άμεσα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη...".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μη αναστρέψιμη η κατάσταση για "Στράμα" – Δεν μπορεί τίτλο ο ΠΑΟ – Αυτός να είναι ο διάδοχος»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags