Facebook Pixel Στραματσόνι: "Είμαι σοκαρισμένος με την επίθεση στον αρχιδιαιτητή"
| 2016-11-14 15:34:00

Στραματσόνι: "Είμαι σοκαρισμένος με την επίθεση στον αρχιδιαιτητή"

Στραματσόνι: "Είμαι σοκαρισμένος με την επίθεση στον αρχιδιαιτητή"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στον ιταλικό ραδιοσταθμό "Radio 1" μίλησε για την πρόσληψη του Στέφανο Πιόλι στην Ίντερ, αλλά και για το Τριφύλλι και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξή του στο ιταλικό ραδιόφωνο Radio 1, εξηγεί στους συμπατριώτες του πως το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει ανακατασκευή και μιλά για τον ρόλο που παίζει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Για την επίθεση στο σπίτι του αρχιδιαιτητή σχολίασε: «Δεν είναι μια καλή στιγμή στην Ελλάδα. Όντας ένα κομμάτι αυτού του ποδοσφαίρου, το σχόλιό μου δεν μπορεί παρά να είναι πως είμαι σοκαρισμένος. Τέτοιες πράξεις εκφοβισμού δεν είναι καθόλου καλή ένδειξη για το ποδόσφαιρο και είναι σημαντικό να σταματήσουμε και να σκεφτούμε. Όπως έχει επικοινωνήσει προς τα έξω η κυβέρνηση δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση ούτε την επόμενη Κυριακή. Οπότε η ομάδα μου θα πάει απευθείας ως έχει την επόμενη Πέμπτη για το ματς με τον Αγιαξ. Όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, δικαιολογημένα, αν δει κανείς τα σοβαρά περιστατικά που έχουν συμβεί. Το θέμα πλέον είναι περισσότερο πολιτικό, παρά αθλητικό. Η κίνηση αυτή, που δείχνει εντυπωσιακή, προτάθηκε απ’ την UEFA μετά τον εμπρησμό που έγινε, αφού δεν είναι αποδεκτό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Η UEFA δεν έχει εμπιστοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ομοσπονδία».

Για το μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως: «Πρώτα απ’ όλα δεν είναι εύκολη στιγμή για εμάς, επειδή ο πρόεδρός μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για να επανέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που πρέπει να βρίσκεται κανονικά. Από την ανθρώπινη πλευρά, αυτά τα πράγματα είναι άσχημα για το παιχνίδι γενικότερα. Είναι πολύ δυσάρεστες καταστάσεις. Ελπίζω, όπως σε όλα τα πράγματα, θα μπορέσουν να υπάρξουν αλλαγές για να γίνει μια “ανακατασκευή” όλου αυτού, όπως έγινε στο παρελθόν στην Ιταλία».

Για την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία, υπογράμμισε ότι: «Η εποχή μετά την κρίση, σημάδεψε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική διαδρομή. Η ποιότητα ζωής έχει επιστρέψει σε καλό επίπεδο, οι Έλληνες είναι ένα έθνος που διανύει μια περίοδο εξελίξεων, αλλά η Αθήνα εξακολουθεί να είναι πολύ όμορφη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags