Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog: Ο Στραματσόνι "έδωσε" στεγνά τον Στιλ στη συνέντευξη Τύπου!
| 2016-11-25 00:05:00

Επιβεβαίωση SportDog: Ο Στραματσόνι "έδωσε" στεγνά τον Στιλ στη συνέντευξη Τύπου!

 Επιβεβαίωση SportDog: Ο Στραματσόνι "έδωσε" στεγνά τον Στιλ στη συνέντευξη Τύπου!

Αυτή την φορά ούτε ο Ιταλός μπόρεσε να ...καλύψει τον Άγγλο πορτιέρο, που τα έκανε ξανά «μαντάρα»!

Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι τονίζοντας πως αυτή η φάση άλλαξε τις ισορροπίες του ματς, ενώ έβγαλε ...στην σέντρα τον Στιλ, τον οποίο έχει αποφασίσει μετά (και) τα σημερινά να «τελειώσει»!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Αν και πριν απ’ αυτό το παιχνίδι είχαμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης σεβαστήκαμε το ματς και κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Ιμπάρμπο, όμως μετά δυστυχώς με το φάουλ ο Άγιαξ προηγήθηκε. Στο δεύτερο μέρος το δεύτερο γκολ πήγε το παιχνίδι στο μέρος του Άγιαξ. Τώρα είναι σημαντικό να σκεφτούμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο και αυτός είναι ο στόχος μας», ανέφερε αρχικά ο Στραματσόνι.

Αν προβληματίζεται για το γεγονός ότι τα λάθη επαναλήφθηκαν παρά το γεγονός ότι στη διάρκεια της διακοπής ο Παναθηναϊκός δούλεψε πάνω σε αυτά, ο Ιταλός ανέφερε:  «Το λάθος του Στιλ ήταν μεγάλο δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβεί και αν δεν κάνω λάθος ήταν το πρώτο σουτ στην εστία. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και αυτό το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες».

Σε ερώτηση για την πτώση του Παναθηναϊκού μετά το δεύτερο γκολ του Άγιαξ και αν υπάρχει πρόβλημα στην νοοτροπίας της ομάδας, ο Στραματσόνι σημείωσε: «Θεωρώ ότι η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ δεν είχε την δύναμη να αντιδράσει χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία αλλά δεν είναι εύκολο να είσαι τόσο επικίνδυνος με έναν επιθετικό περιοχής. Προσπαθήσαμε να κλέψουμε μπάλες, να είμαστε πιεστικοί στην μπάλα. Στο πρώτο μέρος το κάναμε αυτό, στο δεύτερο όχι και όταν ο Άγιαξ ήταν πιο συμπαγής.  Σε άλλα παιχνίδια ίσως είχατε δίκιο όχι σε αυτό, δεν ήταν λόγω της φυσικής κατάστασης και της νοοτροπίας μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τα χαρακτηριστικά που έχουμε. Όσο για τις αλλαγές των Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες έγιναν επειδή είχαν χάσει την ενέργεια τους και έπρεπε να σκεφτούμε και το επόμενο παιχνίδι»

Σε ερώτηση για το αν είδε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού να έχουν κίνητρο στο ματς με τον Άγιαξ, ο Ιταλός απάντησε: «Όταν χάνεις 2-0 πολλές είναι οι αρνητικές κριτικές αλλά ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη του Άγιαξ. Πήγαμε πολλές φορές στο ένας εναντίον ενός που μαρτυρά ότι είχαν τη σωστή νοοτροπία οι παίκτες μου και όταν σούταραν για πρώτη φορά από τόσο μακριά και τρως ένα δεύτερο γκολ από λάθος σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να αντιδράσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags