Facebook Pixel Τρελές ατάκες για συμμαχία: «Αν πετύχαινε θα παίρναμε π@ρτούζ@ τις γυναίκες μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-12-25 11:00:00

Τρελές ατάκες για συμμαχία: «Αν πετύχαινε θα παίρναμε π@ρτούζ@ τις γυναίκες μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρελές ατάκες για συμμαχία: «Αν πετύχαινε θα παίρναμε π@ρτούζ@ τις γυναίκες μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωστής Ραπτόπουλος μαινόμενος στον SportDog με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. «Είχαν άλλοθι τον Ολυμπιακό και δεν επενδύουν», λέει και προβλέπει εξαφάνιση δύο μεγάλων ομάδων.

Απολαυστικός στο 1ο μέρος της συνέντευξής του στον SportDog ο Κωστής Ραπτόπουλος. Όπως πάντα κερνάει σπαρταριστές ατάκες, αυτή τη φορά για τους τρεις συμμάχους, στους οποίους καταλογίζει δύο σοβαρά λάθη. Παράλληλα αναλύει τις δύο παθήσεις που πάσχει ο ΠΑΟΚ και δεν αφήνει απέξω από την κριτική του τον Ηρακλή και τον Άρη. Γιατί δεν πάει καλά ο “γηραιός” και τί προβλέπει πως θα γίνει στον Άρη; Ποια θεωρεί ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, ποιος είναι ο παίκτης αποκάλυψη και αυτός που θα φλερτάρει με μεταγραφικά σενάρια; Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο σκύλος ή διαβάστε όσα είπε παρακάτω:


ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει μία άτυπη συμμαχία που στην ουσία είναι κατά του Ολυμπιακού, η οποία προσπαθεί να καταπολεμήσει τη λεγόμενη εγκληματική οργάνωση. Φέτος έχουμε δει, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει την ίδια εύνοια της διαιτησίας σε σχέση με άλλες χρονιές. Παρ' όλα αυτά οι αντίπαλοί του συνεχίζουν να είναι από κάτω του. Ποια είναι τα λάθη τους;

«Το λάθος των τριών, είναι ότι έκαναν συμμαχία. Πήγαν να πάρουν την ΕΠΟ παρέα. Αν ήταν το συνεταιρηλίκι ήταν καλό, οι συνέταιροι δεν θα χώριζαν, οι κουμπαριές δεν θα χάλαγαν και τις γυναίκες μας θα τις πέρναμε παρτούζα όλοι μαζί. Δεν γίνεται συνεταιρηλίκι έτσι; Γιατί; Επειδή θα τους την έτρωγε ο Μελισσανίδης την ΕΠΟ για πρωινό... μπουγάσα με τυρί. Για πλάκα. Αυτό είναι το πρώτο λάθος. Το δεύτερο είναι, αυτοί είχαν το άλλοθι του Ολυμπιακού. Όχι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλό παιδί. Αλλά χρησιμοποιώντας το άλλοθι δεν επενδύσανε. Είναι εύκολο να βρεις ένα ωραίο άλλοθι και να μην επενδύσεις από το να δημιουργήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου καταστάσεις εύνοιας υπέρ σου. Τους βολεύει. Εδώ στη Θεσσαλονίκη μας βολεύει. Πάσχουμε από μαρθαβουρτσισμό αλλά και από καζαντζιδισμό. Ο Καζαντζίδης πουλά στη Θεσσαλονίκη φουλ. Ένα χαρούμενο τραγούδι ο Στέλιος δεν είχε. Ή θα του πηδηχτεί η γυναίκα, ή θα φύγει στα ξένα. Δηλαδή κάποιος σε μια χαρά, περνάει για παράδειγμα το παιδί του στο πανεπιστήμιο, είναι δυνατόν να ακούει Καζαντζίδη; Μίρλα, κλάψα. Έίναι δυνατόν να βγάλεις γκόμενα βλέποντας Μάρθα Βούρτση; Δεν βλέπεται. Εμείς από αυτό πάσχουμε. Ένας φίλος μου, δημοσιογράφος παλιός, μου είπε, “μην κουράζεσαι ρε μ@λ@κ@, τον ΠΑΟΚ θα τον πουλάς ως αδικημένο”. Ο ΠΑΟΚ, όταν με τον Ζαγοράκη, έπαιρνε τη διαιτησία με το μέρος της τους μικρούς και έχανε από τον Ολυμπιακό φυσικά, δεν μπορούσες να τον πουλήσεις. Να παίξει ΠΑΟΚ-Ηρακλής και να ευνοηθεί ο γηραιός, δεν πουλ΄΄ας. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει στο Καραϊσκάκη, να είναι το ποδάρι του Ιντέγιε 10 πόντους πιο μπροστά, να κάνει το φάουλ ο Μιλιβόγεβιτς που είναι κίτρινη, να το λες για κόκκινη, να αρχίσει το κλάμα. Αυτό πουλάει.

Τώρα στον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή τί γίνεται; Είναι περίοδος μεταγραφών. Τί περιμένει να δει ο ΠΑΟΚτσής; Σέντερ φορ, χαφ, στόπερ να δει κίνηση στο μεταγραφικό κομμάτι. Και ανταυτού γράφεται κάτι για Νέα Τούμπα. Και να ο προβληματισμός; Να γίνει στην Τούμπα ή στο στρατόπεδο Καρατάσιου; Υπάρχει εταιρεία λοιπόν, από την Αθήνα που έδωσε τις μακέτες, για την αναβάθμιση της νέας Τούμπας, η οποία θα κοστίσει πολύ περισσότερα χρήματα από το να κανουμε καινούριο γήπεδο. Και να ο εργολάβος και να η αρχαιολογία και να η Εκκλησία. Αυτό κάνουν και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. Αυτό κάνουν και στην ΑΕΚ με την Αγιά Σοφιά. Μάγκικα πράγματα είναι αυτά. Εδώ έβγαινε η Τρέμη, αυτή η ασχημογυναίκα και έλεγε θα ψηφίσετε “ΝΑΙ” και επηρεαζόταν ο άλλος και ψήφιζε. Ή έλεγε ο Σημίτης με τον άλλον τον προικοθήρα τον Παπαντωνίου “να πάρετε μετοχές” και πέρναμε μετοχές. Επηρεάζετε ο κόσμος. Να τώρα που θα βγω στον δρόμο, θα με ρωτήσουν, “τί γίνεται με τη νέα Τούμπα”; Ρε βλάκα, σεντερ φορ θες. Εκπολιτίστηκε ο ΠΑΟΚτζής. Λέει “ε καλά, να μην πηγαίνω εγώ με το αμάξι μου, να το παρκάρω και να δω μπάλα”, λέει. Και εγώ ακόμα που είμαι μέσα στα πράγματα επηρεάζομαι».

Ποια είναι η ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος;

«Η Ξάνθη! Εγώ τον Λουτσέσκου τον πίστευα και τον πιστεύω. Είναι προπονητής πολύ σφιχτός με πολλά εξαροχτάρια στο χώρο του κέντρου. Σφίγγει τον κλοιό, κλέβει την μπάλα σε ψηλά σημεία και αιφνιδιάζει με μέτριους όπως ο Τριάδης, ο Βασιλακάκης, ο Γουάλας, εκείνος ο παιδαράς, ο Λυσγάρας, έδιωξε τον άλλο με τα δόντια, τον Μπέρτο. Έβαλε τον Μπαξεβανίδη δεξί μπακ και δεν περνάει τίποτα. Με λίγα λεφτά και έναν παιδαρά τερματοφύλακα, τον Ζίβκοβιτς που θα παίξει στις μεταγραφές, δεν δίνει μεγάλους χώρους και τα παίρνει τα παιχνίδια μία χαρά. Πιστεύω, ότι θα ξεφουσκώσει στον δεύτερο γύρο. Θα βγει όμως στο Γιουρόπα Λιγκ. Έκπληξη θα μπορούσε να είναι και ο Ατρόμητος και μπορεί να γίνει. Έχει γρήγορους παίκτες, παίζει χαμηλά την μπάλα, αλλά είναι... κοντομούνα. Είναι η πιο κοντή ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει εκείνο το δεξί μπακ, ο Κυβρακίδης που ήταν 400άρης, έχει 1,70 ύψος, ο αριστερός μπακ 1,70, κάτω από 1,85 και γερασμένοι τα δύο στόπερ, Φυτανίδης-Λαζαρίδης. Έχει προβλήματα. Αλλά από τη μέση και μπροστά χαίρομαι να τον βλέπω τον Ατρόμητο. Έχει παίκτες τεχνίτες και ευκολία στο σκοράρισμα. Η Ξάνθη με τον Ατρόμητο και τα Γιάννενα, τα... αμαρτωλά, τα οποία χαρίζουν απλόχερα βαθμούς κάνουν την έκπληξη με πρώτους βέβαια τους ακρίτες».

Ποιος είναι ο παίκτης αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος;

«Νομίζω, ότι είναι ο Ροντρίγκες. Έχει ταχύτητα και βελτιώθηκε στην τσαπατσουλιά. Τα έχανε και τώρα τα βάζει. Έχει ανεβεί πολύ το κασέ του με τα ευρωπαϊκά γκολ. Πιστεύω, ότι ο ΠΑΟΚ θα τον πουλήσει με αρκετά χρήματα. Είναι αθληταράς, πνευμόνι ατελείωτο, ευχάριστη νότα. Και για μαύρος πολύ καλή ζωή και μυαλό. Τακτικά επίσης είναι πολύ καλός. Ο εξτρέμ που χώνεται, σουτάρει, θα γυρίσει σέντερ φορ, είναι πολύ καλός στο ένας με έναν, θα γυρίσει να μαρκάρει, είναι αποκαλυπτικότατος».

Τίνος πιτσιρικά το όνομα πιστεύεις, ότι θα παίξει δυνατά στις μεταγραφές;

«Τον Φορτούνη δεν τον προμοτάρει τώρα ο Ολυμπιακός, δεν τον πουλάει, πρέπει να βρει άλλο φυντάνι. Αν ο Μανθάτης παίξει βασικός στο δεύτερο γύρο και δεν βγει Φετφατζίδης στο σκοράρισμα αλλά Καραπιάλης, νομίζω ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του από εξωτερικό. Ο Μπάρκας τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι πολύ καλός, μου θυμίζει τον Κουρτουά. Και με Ρέτσο σαν αριστερό στόπερ, όχι αριστερό μπακ μπορεί να γίνει κάτι. Δεν βλέπω να ξεπετιέται κανένας άλλος. Έναν Ορφανίδη που είχε η Ξάνθη, έμεινε στα αζήτητα. Ο Ατρόμητος τους Λημνιούς είναι νωρίς να τους βγάλει».

Ποια προβλέπεις, ότι θα είναι η τελική 6άδα;

«Ολυμπιακός πρώτος, ΠΑΟΚ δεύτερος, τρίτος Παναθηναϊκός, τέταρτη η ΑΕΚ, πέμπτη η Ξάνθη, έκτος ο Ατρόμητος. Έβδομα τα Γιάννινα, τα οποία δεν ξέρουμε αν θα θέλουν να βγούνε. Αυτό που είδα στο Καυτατζόγλειο και με Ολυμπιακό από τον ΠΑΣ δεν μου άρεσε. Δεν λέω τίποτα παραπάνω για να μην επεκταθώ».

Ο Ηρακλής θα δει άσπρη μέρα;

«Ο Ηρακλής είναι σαν πατέρας στον Κυανό Σταυρό με μεταστατικό καρκίνο. Είναι άρρωστος σαν σωματείο. Από την στιγμή που βγήκε ο Τσίπρας πρωθυπουργός, έχει στοχοποιήσει τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι είναι στο αναρχικό στοιχείο. Οι συριζαίοι πριν βγούνε κυβέρνηση, με την Αυτόνομη Θύρα 10 δεν είχαν κακές σχέσεις. Από την στιγμή που πήρε την εξουσία, ο Τσίπρας, έγινε δεξιός και τους κυνηγάει σαν τους χειρότερους εχθρούς. Φεύγουν οι παίκτες του Ηρακλή, γιατί δεν έχει να τους πληρώσει. Αν δεν βοηθήσουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, καθώς πήγε με τη μεριά των συμμάχων, δεν βλέπω να μένει. Αν πέσει Β' Εθνική μετά θα κατρακυλήσει σε άλλα μονοπάτια. Όταν μία ομάδα παίρνει ΑΦΜ άλλης ομάδας, μηδενίζει τα χρέη της και σε δύο χρόνια χρωστάει πάνω από 8 εκατομμύρια Ευρώ, χρωστάει σε παίκτες, στο Καυτατζόγλειο τότε άστα. Γενικά στη Θεσσαλονίκη είμαστε... αμακατζήδες. Τί είναι ο αμάκατζης; Αυτός που δεν είναι σωστός στις συναλλαγές του. Ο Ηρακλής δεν είναι μόνο ότι θα πέσει κατηγορία. Είναι άρρωστος. Θα εξαφανιστεί. Θα ζήσουμε να τον θυμόμαστε, όπως τον Εθνικό Πειραιώς. Όπως εξαφανίστηκε επί Κόκκαλη ο Εθνικός, βλέπω επί Σαββίδη να εξαφανίζεται ο Ηρακλής. Αυτό είναι κακό για την πόλη. Δεν έχει γιατρεία. Πρέπει να κάνει κανένα θαύμα ο Άγιος Ραφαήλ ή η Παναγία Σουμελά».

Στον πλανήτη... Άρη υπάρχει ζωή;

«Ο Άρης πρέπει να... αποσουπεροποιηθεί. Αυτό, που οι εργάτες διώχνουν τον εργοστασιάρχη και διοικούν το σωματείο, πρέπει να γραφτεί στην ιστορία. Γιατί; Το εργοστάσιο που θα πάρουν οι εργάτες, το πιο πιθανό είναι να το κλείσουν. Αυτό έκαναν οι Αριανοί με τον Super 3. Γιγάντοωσαν κάποιους οπαδούς, τους έκαναν παράγοντες όπως ο Σκόρδας, τον εστήριξαν. Και από την Α' Εθνική ο Άρης έπεσε στη Γ' κατηγορία. Ο υπόλοιπος κόσμος του Άρη τους έχει απομυθοποιήσει τους σουπεράδες και έχει δημιουργήσει έναν άλλο πυρήνα των απλών φιλάθλων. Πιστεύω, θα ανέβει δύσκολα ή εύκολα στην Α' Εθνική, με τον Καρυπίδη. Αλλά νομίζω, ότι θα πρέπει να πάει σε έναν παράγοντα νοικοκύρη, τύπου Σπανού και Πανόπουλου. Αν μπορέσει και φτάσει σε αυτά τα επίπεδα, θα πάει καλά. Επειδή όμως εγώ γνωρίζω το καριολήκι του Άρη από μέσα, αυτοί δεν μιλάνε, επειδή έχουν ανάγκη τον Καρυπίδη, μέχρι να πάνε την ομάδα στην Α' Εθνική. Μόλις νιώσουν, ότι ο Άρης μπορεί να γίνει αυτοδημιούργητα δυνατός, δηλαδή οικονομικά ανεξάρτητος, θα γίνει πάρτι, ποιός θα τον πάρει τσάμπα. Αν αυτόν δεν γίνει, τότε θα πάει καλά. Αλλά επειδή ξέρω το dna του, προβλέπω, ότι θα πάει σε αυτήν την κατεύθυνση. Μόλις πάει Super League και έρθουν τα λεφτά, τα τηλεοπτικά, τα εισιτήρια διαρκείας, εκεί θα πέσουν να πάρουν την ομάδα τσάμπα. Εκεί θα πέσω εγώ να κάνω πόλεμο και θα γίνει το έλα να δεις. Μέχρι τότε, ο Άρης θα βρίσκεται σε μία φάση, σαν τον μήνα του μέλιτος. Αυτός ο συνδικαλισμός της κερκίδας, των σουπεράδων πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να περάσει μία λογική, ότι ο Άρης δεν μπορεί να διοικηθεί από τον κόσμο του».

Μη χάσετε το ~ Λαϊκό Δικαστήριο ~ στο Mylos Club Thessaloniki (Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία), στις 29 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:00.

Ο ανατρεπτικός Κωστής Ραπτόπουλος και ο πολυτάλαντος Μάριος Ασλαμάς για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα σατιρίζουν την αθλητική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας μπροστά σε ακροατήριο. Φυσικά η αποκαθήλωση ανθρώπων και τα καυστικά σχόλια συμπληρώνουν το πρόγραμμα. Στο τέλος την σκυτάλη παίρνει το κοινό σε ένα πραγματικό λαϊκό δικαστήριο. Οπαδοί, κάμερες και φυσικά ασφαλίτες, που πλέον λειτουργούν “κομμουνιστικά”, δεν έχουν καμία θέση!

Γενική είσοδος: 5€

Ώρα προσέλευσης: 21:00 / Ώρα έναρξης: 22:00

Τηλ. κρατήσεων:
2310.510081

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags