Facebook Pixel Διπλό πλήγμα με Λέτο και Χουλτ στον Παναθηναϊκό!
| 2017-01-23 23:44:00

Διπλό πλήγμα με Λέτο και Χουλτ στον Παναθηναϊκό!

Διπλό πλήγμα με Λέτο και Χουλτ στον Παναθηναϊκό!

Οι δυο πάικτες τραυαματίστηκαν κόντρα στην Κέρκυρα και σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις για το μέγεθος των προβλήμάτων τους. Διαβάστε για πόσο καιρό θα απουσιάσουν...

Σα να μην έφταναν οι απουσίες λόγω Κόπα Άφρικα και οι «κομμένοι» παίκτες, το τελευταίο πράγμα που ήθελε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν να δει άλλους δυο βασικούς του Παναθηναϊκού να μένουν εκτός.

Η τύχη, ωστόσο, δεν ήταν με το μέρος του Έλληνα τεχνικού αφού τόσο ο Σεμπάστιαν Λέτο όσο και ο Νίκλας Χουλτ αποχώρησαν τραυματίες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και θα απουσιάσουν αμφότεροι από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για δυο εβδομάδες!

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, ενώ ο Σουηδός ταλαιπωρείται και αυτός από θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό.

Έτσι, ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε κανέναν από τους δυο για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Πάντως, ο Λέτο θα απουσίαζε έτσι κι αλλιώς από το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, αφού αυτό είναι το παιχνίδι στο οποίο έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags