Facebook Pixel "Αθλιότητα από Ελευθερόπουλο - Ενρίκε για την Κ-20 - Γιατί χάνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Πογέτ στην ΑΕΚ"!
| 2017-02-10 11:00:00

"Αθλιότητα από Ελευθερόπουλο - Ενρίκε για την Κ-20 - Γιατί χάνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Πογέτ στην ΑΕΚ"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Αθλιότητα από Ελευθερόπουλο - Ενρίκε για την Κ-20 - Γιατί χάνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - Πογέτ στην ΑΕΚ"!

Φοβερές ατάκες από Ραπτόπουλο για τα ματς του Κυπέλλου! Πού είναι καλύτερος ο ΠΑΟ σε όλη την Ελλάδα και ποιος αθληταράς του ΠΑΟΚ θα πάρει τρελή μεταγραφή; Απολαύστε τον!

Πανέξυπνη ήταν η κίνηση του Χιμένεθ, να μιμηθεί τον Πογιέτ. Έγινε ένας Πογέτ Νο2 παίζοντας με τρία στόπερ. Θωράκισε το κέντρο του και έπαιξε για ένα αποτέλεσμα γλυκό, γιατί ο Πλατανιάς είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Κοίταξε τα νώτα του. Έγινε ένας Πογέτ χωρίς "επιθυμίες". Γιατί ουσιαστικά η ΑΕΚ επιστρέφει σε επίπεδα Πογέτ. "Κλείνομαι, θωρακίζομαι, για να πάρω αποτέλεσμα". Δικαιώθηκα άλλη μία φορά, για το 3-5-2. Γιατί είχα πει ότι μόνο με αυτό το σύστημα μπορούν να χωρέσουν μαζί, Μάνταλος και Μπακασέτας.

Για τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι βρήκε ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει ένας προπονητής απέναντι σε μία ομάδα που κλείνεται για να πάρει αποτέλεσμα και έχει τεράστιες αποστάσεις στις γραμμές. Περισσότερο μέτρησε η ...αθλιότητα του Ελευθερόπουλου παρά η ικανότητα και η καλή παρουσία του Παναθηναϊκού, ο οποίος δείχνει ότι αμυντικά, επί Ουζουνίδη, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τρώει γκολ με το σταγονόμετρο. Αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στον τελικό ή κατακτησει το Κύπελλο, θα το κάνει χάρη στον Ουζουνίδη.

Αθληταράς ο Μυστακίδης

Για πρώτη φορά μετά από καιρό, φάνηκε στα Πηγάδια, στο δεύτερο ημίχρονο, μία βιολογική κούραση στον ΠΑΟΚ. Είναι λογικότατη, αλλα ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να τη διαχειριστεί παίρνοντας το αποτέλεσμα. Ο Μυστακίδης ήταν συγκλονιστικός. Έδειξε στοιχεία μεγάλου ποδοσφαιριστή και έκανε τον Ενρίκε να μοιάζει σαν παίκτης της Κ-20. Μάρκαρε, έβγαινε μπροστά, πάσαρε, πλευροκοπούσε, σκόραρε, έχασε ευκαιρία να βάλει και δεύτερο τέρμα. Ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ Αυτό είναι ενα σημάδι, για τον ποιον παίκτη από τους Έλληνες μπορεί να μοσχοπουλήσει σε μεγάλη ομάδα.

Είναι αθληταράς και πολυ δυνατός παίκτης. Στις κόντρες και ψηλά έδειξε ότι δεν μασά. Είναι ένας συνδυασμός σπάνιος! Ένας παίκτης δηλαδή με τεχνική να έχει και δύναμη. Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να παίζει 8άρι, για να βγαίνει από πίσω και να καρφώνει τα γκολ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στις πίσω θέσεις, γιατί είναι καλός και στο μαρκάρισμα. Από την άλλη μεριά, όταν έπεσε βιολογικά ο ΠΑΟΚ, μπήκε ο Πρίγιοβιτς για να δείξει ότι επιτέλους υπάρχει σέντερ φορ.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να σηκώσει το Κύπελλο. Θα κάνει ένα καλό ροτέισον την Κυριακή στην Ξάνθη. Θα φουλάρει με τη Σάλκε και θα πάει στο τέλος του πρωταθλήματος με πάρα πολύ καλή φόρμα. Δεν νομίζω να χαλάσει τη φόρμα του. Τον θεωρώ φαβορί για το Κύπελλο, είτε περάσει ο Ολυμπιακός, είτε αποκλειστεί.

Σνομπάρει ο Ολυμπιακός

Τον Ολυμπιακό τον είδα με τον Ατρόμητο. Ήταν λες και δεν ήθελε να περάσει στο Κύπελλο, ή ο προπονητής του είναι σε άλλο πλανήτη, διαφορετικό της Γης. Δεν μπορείς να παίζεις χωρίς δεκάρι και με τον Ρέτσο που είναι στόπερ, στα χαφ. Δεν μπορείς να παίζεις με τον παλαίμαχο, τον Καρντόσο και τον Ανδρούτσο που είναι κεντρώος να τον στέλνεις στα εξτρέμ. Σα να μας λέει ο Ολυμπιακός ότι "δεν τον ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο, ας το πάρει κανένας άλλος". Σνομπάρει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός.

Θα την πέσουν και σε εμένα

Καταλήγοντας θέλω να μιλήσω για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Μύρτσος. Ήταν άνανδρη. Δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε και σημαίνει ότι κάποιους ενοχλεί και γενικά η δημοσιογραφία. Και εγώ ενοχλώ και αύριο μπορεί να την πέσουν και σε εμένα. Θα πρέπει να το καταδικάσουμε. Εγώ με τον Μύρτσο έχω κόντρα μεγάλη. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι επικροτώ τέτοιου είδους πράγματα. Αν δεν σου αρέσει κάποιος, ή του κάνεις μήνυση ή δεν τον ακούς. Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά. Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα, για να μην επαναληφθούν σε κανέναν από εμάς.

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags