Facebook Pixel Σόου Ραπτό: "Δεν πετυχαίνει ούτε διώροφο πούλμαν, για κυνήγι με Καρντόσο - Παιδάκι της UNICEF ο Ζέκα"!
| 2017-02-13 11:00:00

Σόου Ραπτό: "Δεν πετυχαίνει ούτε διώροφο πούλμαν, για κυνήγι με Καρντόσο - Παιδάκι της UNICEF ο Ζέκα"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σόου Ραπτό: "Δεν πετυχαίνει ούτε διώροφο πούλμαν, για κυνήγι με Καρντόσο - Παιδάκι της UNICEF ο Ζέκα"!

Απίστευτες οι ατάκες απ' τον Κωστή Ραπτόπουλο για Αθανασιάδη και όχι μόνο! Ποιος είναι ξεζουμισμένος και ποιος ...καλός εραστής; «Τσιλιαδόρος του Βελουχιώτη ο Κουτρουμπής»!

Το 0-0 στην Ξάνθη ήταν θετικό και για τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος επειδή πήρε βαθμό από μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ο φιλοξενούμενος επειδή ξεκούρασε αρκετούς παίκτες. Εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να ξεκουράσει ακόμα περισσότερους, θεωρώ ότι έγινε μερικό ροτέισον.

Ο ΠΑΟΚ για άλλη μία φορά δεν απειλήθηκε. Όσο απειλήθηκε ήταν από τις δύο πλευρές που κάλυπταν οι ρεζέρβες, Κίτσιου και Δεληγιαννίδης. Αμυντικά υστερούν πολύ αυτοί οι δύο και θέλουν δουλειά πολλή. Σε σύστημα 3-5-2 που πρεπει να παίρνουν επίθεση και άμυνα, το έργο γίνεται δυσκολότερο. Εκεί πήγε να ξυπνήσει η Ξάνθη έξυπνα με τον Τριάδη και τον Σολτάνι. Αλλά ο ένας είναι παλαίμαχος, τελειωμένος, ξεζουμισμένος και ο άλλος έχει μυαλό τρίχρονου αγοριού.

Ούτε διώροφο πούλμαν

Φάνηκε πολύ ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει στόπερ που πάνε πολύ καλά. Όταν "τρυπήθηκε" από τα άκρα, πέσανε στην πλάγια γραμμή και ο Κρέσπο, ο Μαλεζάς από την άλλη μερια, ενώ ο Βαρέλα, για δεύτερο συνεχόμενο ματς, έκανε τον Γκιουνές να φαίνεται ο χειρότερος φορ της κατηγορίας. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε, ευθύνεται στο ότι δεν έβγαλε αρκετές φάσεις και ότι είχε βασικό φορ τον Κλάους και τον Τζαλμά Κάμπος δεύτερο. Ο Αθανασιάδης είναι σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί να σημαδέψει διώροφο πούλμαν από τα 10 μέτρα και βρίσκει διερχόμενο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Ο δε Κάμπος στατιστικά θέλει 17 ευκαιρίες, για να βγάλει ένα γκολ.

Πολύ καλός εραστής

Οπότε ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες από τα άκρα και δε σκόραρε επειδή δεν μπήκε νωρίτερα ο Πρίγιοβιτς στη θέση του Κλάους. Μόλις μπήκε ο Πρίγιοβιτς έγιναν δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που δεν έδωσε ο Κύζας. Ο Λισγάρας πρέπει να είναι πολύ καλός εραστής. Και πολύ μπρουάλ, γιατί το έριξε στις αγκαλιές με τον ...Ζλάταν.

Ενόψει Σάλκε, δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει 3-5-2. Είναι το σύστημα που "φωνάζει" στον Ίβιτς. Μεγάλη απώλεια σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο Κάνιας, που προερχόταν από αρκετά καλή περίοδο φόρμας.

Παραμονή στα χαρτιά

Είναι ευτύχημα για τον Ολυμπιακό, σε μία χρονιά που δεν έχει καλή φόρμα, να κερδίζει στο ρελαντί παιχνίδια. Κάνει μάλιστα μία ευχάριστη συντήρηση δυνάμεων, ενόψει μεγάλων ευρωπαϊκών παιχνιδιών, ντέρμπι και ρεβάνς Κυπέλλου. Είναι ευλογία αυτό. Στο ματς ο Γουάντερσον δικαιώνει τη Λάρισα ότι είναι πολύ κακή ομάδα. Υπάρχουν και άλλες κακές, αλλά η παραμονή μπορεί να παιχτεί και στα χαρτιά. Δηλαδή να σωθεί ο Ηρακλής και να περάσει λόγω άλλων παραμέτρων.

Κυνήγι με Κλάους

Είναι μεγάλη απώλεια αυτή του Ιντέγιε στο ματς με την Οσμανλίσπορ. Ευτυχώς που δηλώθηκε ο Ανσαριφάρντ στο Γιουρόπα Λιγκ, παρά τα καψώνια που του κάνει ο Μπέντο. Γιατί ο Καρντόσο ειναι για να πάει μαζί με τον Κλάους για κυνήγι. Να πάρουν μαζί ένα Suzuki Vitara και να πάνε Χαλκιδική για κυνηγητικό δίδυμο. Και αν αυτοί οι δύο πιάσουν λαγό, να με φτύσουν, έτσι όπως είναι.

Τσιλιαδόρος του Βελουχιώτη

Για άλλο ένα ματς ο Παναθηναϊκός δεν έφαγε γκολ με Ουζουνίδη. Έτσι όπως το είδα όμως, μπορεί να φάει στο μέλλον μαζεμένα. Ο Κουτρουμπής με αυτό το μούσι έμοιαζε με κομμουνιστή στα βουνά, τη δεκαετία του '40. Να ήταν τσιλιαδόρος του Άρη Βελουχιώτη. Ήταν ιδιαίτερα αργός στην ευθεία με τον Μολέδο. Ευτυχώς έπαιξε δεξιά ο Κουλιμπαλί που είναι εξαιρετικός αθλητής. Δυστυχώς παρατηρώ ότι στο αμυντικό κομμάτι ο Ζέκα ξέμεινε μόνος. Είναι ο μόνος που τρέχει και κάποια στιγμή αρχίζεις και τον λυπάσαι, με τόσο τρέξιμο που ρίχνει. Σε λίγο καιρό θα μοιάζει σαν παιδάκι από τις διαφημίσεις της UNICEF, τη Λεϊλά και τον Κεϊτά. Έχει ρέψει το παιδί. Αν του βάλουν μία φωτογραφία στο Facebook, θα του κάνουν Like όσοι θα θελήσουν να τον υιοθετήσουν.

Αυτός ανέστησε τον Μπεργκ

Όσο για την μπροστά γραμμή θέλω να πω ότι ο Χάβος κατάφερε να αναστήσει τον ντεφορμέ Μπεργκ. Ευκολότερα αναστηνόταν ο Λάζαρος παρά ο Σουηδός. Κι όμως, το κατάφερε ο προπονητής του Παναιτωλικού με αυτό το βλέμμα το τρομοκρατημένο. Ο τύπος είναι σαν τους χαρακτήρες στα θρίλερ που δέχονται την επίθεση από το «ον». Έχει τρομοκρατημένα μάτια και μεταφέρει την ψυχολογία του στους ποδοσφαιριστές.

Χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι είναι σε φόρμα και δεν έχουμε μόνο τον ΠΑΟΚ ως αντιπολίτευση για τον Ολυμπιακό. Περιμένω και την ΑΕΚ που βρίσκεται και αυτή σε άνοδο, να γινει ένα πολύ καλό Κύπελλο των τεσσάρων. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και τηλεθέαση και θα γίνει συναρπαστικότερη η διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags