Αναλυτικά:

Για τις πρώτες σκέψεις μετά την επικράτηση στο ντέρμπι: “Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Σημείωσαμε γκολ νωρίς και στη συνέχεια καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αυτό ήταν το… κλειδί για τη νίκη μας”.

Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού και όσα τους είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης: “Δεν περίμενα ο Ολυμπιακός να είναι κακός, περίμενα όμως εμείς να είμαστε καλύτεροι και το δείξαμε μέσα στο παιχνίδι. Ο προπονητής μάς είπε πώς πρέπει να παίξουμε και να τα δώσουμε όλα, όπως κάναμε”.

Για το αν έπρεπε το σκορ να είναι μεγαλύτερο: “Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Σημαντικό ήταν που νικήσαμε, αυτό μετράει”.

Για τη συνέχεια του “τριφυλλιού” στη σεζόν και τον αντίπαλο στο Κύπελλο: “Πλέον δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και τα παιχνίδια που ηττηθήκαμε. Σκεφτόμαστε το κύπελλο και τα playoffs. Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος στο Κύπελλο. Είναι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να επιλέξουμε”.

Όσο για την συμμετοχή του στην Εθνική μας ομάδα: “Αύριο θα πάω στην Εθνική πρώτη φορά και είμαι πολύ χαρούμενος γι” αυτό”.