Facebook Pixel Με οφσάιντ γκολ ο Σαββίδης παίρνει σλιπάκια
| 2017-05-24 10:00:00

Με οφσάιντ γκολ ο Σαββίδης παίρνει σλιπάκια

Με οφσάιντ γκολ ο Σαββίδης παίρνει σλιπάκια

Που είναι ο Μαρινάκης, ρε; Ε, κάπου βόσκει, αμέριμνος σε λιβάδια ειρηνικά, για να παχύνει. Αν δεν είχε αγοράσει την ομάδα του Ρομπέν των Δασών, την Φόρεστ του Νότιγχαμ, λίγο, πολύ λίγο θα απασχολούσε τα μήντια. 

Στους Μαχητές του survivor να έμπαινε ο Μαρινάκης αν ήθελε δημοσιότητα την οποίαν έχει βουτήξει όλη ο Ιβάν.

Ο πρώτος παίχτης της πιάτσας είναι πια ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ. Με το χέρι στη σκανδάλη πυροβολεί στον αέρα τα εκατομμύρια ευρώ και ό,τι πέσει κάτω. Στο κυνήγι του θησαυρού. Άσε να λένε μερικοί μερικοί πως το πακέτο του Ρώσου δεν είναι όλο δικό του, πως βαράει δεξιά και αριστερά κάθε πετούμενο με ξένα λεφτά. Αυτό είναι το θέμα, ρε;

Το survivor, μια ιστορία εντελώς της πλάκας, έχει μαζέψει όλο το χαρτί της τηλεόρασης. Και μου λες γιατί ο αποτυχημένος στον ΠΑΟΚ είναι αυτός που χορεύει πρωτοσέλιδα. Και που ‘σαι ακόμα!

Αποτυχημένος ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ; Λάθος το είπα. Δεν είναι απλά φιάσκο η παρουσία του στον πεινασμένο για τίτλους ΠΑΟΚ. Είναι πανηγυρικά, γκραν σουξέ ο απόλυτα αποτυχημένος. Κι όμως, ομάδα και Θεσσαλονίκη ιβανοκρατούνται.

Πέντε χρόνια είναι αυτά στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν. Πέντε χρόνια, μηδέν τίτλους. Και χρειάστηκε ένας συριζαίος επόπτης να κάνει το ανθρώπινο λάθος για να σηκώσει στο Βόλο το κύπελλο. Ο Μαρινάκης, για να κάνουμε ταμείο, πήρε επτά στα 7 πρωταθλήματα. Όχι ίσα κι όμοια. Ο Μελισσανίδης με την πρώτη στην επιστροφή της ΑΕΚ πήρε το κύπελλο. Και έχασε το δεύτερο σερί από τον συριζαίο λάινσμαν.

Συριζαίο; Το ίδιο που κάνουν τα υπουργάκια του Τσίπρα. Ψηφίζουν τα μέτρα του μνημονίου και λένε «Πονάμε περισσότερο από τον κοσμάκη που τα ψηφίζουμε… Είναι λάθος μας που τα ψηφίζουμε, έχουμε τύψεις…». Το ίδιο και ο επόπτης του Βόλου, έκανε το φονικό και ζήτησε συγγνώμη. Μπούκαρε στο σούπερ μάρκετ με όπλο το σημαιάκι του, άρπαξε τα λεφτά της ΑΕΚ κι όταν απομακρύνθηκε εκ του ταμείου αναγνώρισε το έγκλημα.

Έτσι που λες, για να μη ξεφεύγουμε. Με επιλογές συνεργατών για ούζο, προπονητών που έλεγαν «σε ποιο καφενείο ήρθαμε…», ποδοσφαιριστών προβληματικών αυτά τα 5 χρόνια, ήταν επόμενο ο ΠΑΟΚ και επί μεγαλομετόχου Ιβάν να είναι μια χόρτα. Κι όμως! Ο Ιβάν σήμερα πονοκεφαλιάζει, για μην πω ότι τον βλέπουν σαν τρομοκράτη οι άλλες τρεις ΠΑΕ, αλλά και η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ.

Να το χωνέψουν. Ο Ιβάν θα τους πάρει τα σλιπάκια. Και τα σταυρουδάκια στο λαιμό. Ο άνθρωπος κινείται με σχέδιο. Πορεύεται σύμφωνα με οδικό χάρτη. Πανέτοιμος είναι και για το επόμενο οφσάιντ μετά το MEGA.

Μέχρι Θεσσαλονίκη ''διπλό'' ο ΠΑΟΚ με Πανιώνιο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags