Facebook Pixel Νέο τρελό σενάριο μετά την Ριέκα! Τι «τρέχει» με ευρωπαϊκό μεγαθήριο και άσο του Ολυμπιακού;
| 2017-08-17 18:30:00

Νέο τρελό σενάριο μετά την Ριέκα! Τι «τρέχει» με ευρωπαϊκό μεγαθήριο και άσο του Ολυμπιακού;

Νέο τρελό σενάριο μετά την Ριέκα! Τι «τρέχει» με ευρωπαϊκό μεγαθήριο και άσο του Ολυμπιακού;

Xαμός με παίκτη των Ερυθρολεύκων, που φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τεράστιας ευρωπαϊκής ομάδας. Άνθρωπός της βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για το χθεσινό ματς.

Ενώ ο Ολυμπιακός απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης επί της Ριέκα και φιλοδοξεί να «σφραγίσει» την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στον επαναληπτικό της Κροατίας, το… σήριαλ του καλοκαιριού συνεχίζεται.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Παναγιώτη Ρέτσου, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι φήμες για πιθανή πώλησή του συνεχίζουν να οργιάζουν.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο χθεσινό ματς με τη Ριέκα βρέθηκαν αρκετοί σκάουτς για να παρακολουθήσουν τον νεαρό αμυντικό, μεταξύ των οποίων και άνθρωπος της Μίλαν!

Η ιταλική ομάδα έστειλε σκάουτ για να τσεκάρει την πρόοδο του 19χρονου στόπερ, τον οποίο έχει στη λίστα της εδώ και μήνες. Άλλωστε, ο «ερυθρόλευκος» άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολύ μεγάλων συλλόγων.

Πάντως, αυτό σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι η Μίλαν θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Ρέτσου. Αφενός, οι Ιταλοί δεν θεωρούν ακόμα τον Έλληνα αμυντικό έτοιμη λύση για τα μετόπισθεν και αφετέρου θεωρούν παράλογο τον… χορό εκατομμυρίων που έχει στηθεί γύρω από τον πιτσιρικά και προς το παρόν δεν έχουν σκοπό να μπουν σε πλειστηριασμό για αυτόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags