Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γιώργος Κούδας απάντησε στο δίλημμα: «Πρωτάθλημα ή γήπεδο;»
| 2017-10-11 17:17:00

Ο Γιώργος Κούδας απάντησε στο δίλημμα: «Πρωτάθλημα ή γήπεδο;»

Sportdog Team
Ο Γιώργος Κούδας απάντησε στο δίλημμα: «Πρωτάθλημα ή γήπεδο;»

O «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ  φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Libero 107,4» και μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον «Δικέφαλο».

 «Οταν λέμε Τούμπα, λέμε ιστορία, λέμε "ναός", λέμε θρησκεία, λέμε λατρεία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Ολα αυτά αντιπροσωπεύουν την Τούμπα. Κι όταν λέμε Τούμπα, λέμε και νέο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν το φανταζόμουν και πιστεύω να προλάβω να το δω, γιατί το 1958 ήμουν στα θεμέλια του γηπέδου. Το 1959 ήμουν το... ball boy εκείνης της εποχής. Πιστεύω και σε αυτή την ηλικία να φορέσω πάλι μια φανέλα και να μπω εκεί».

Εν συνεχεία σχολίασε το ενδεχόμενο ανέγερσης γηπέδου σε άλλο σημείο της πόλης, πλην Τούμπας: «Η ιστορία γράφεται και παραμένει, εκτός αν θέλουμε να γράψουμε μία νέα ιστορία... Οπότε θα το λέγαμε τότε γήπεδο Θέρμης, Δενδροποτάμου, Μαλγάρων ή δεν ξέρω τι άλλο. Πάντως, παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες, για τις οποίες έχει μιλήσει ήδη ο κ.Σαββίδης, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα μοντέρνο γήπεδο εκεί, που αρμόζει στον ΠΑΟΚ».

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη σχολίασε: «Εχουμε συχνή επαφή, όταν έρχεται στην Θεσσαλονίκη, έχουμε συναντήσεις ανάμεσα στα άλλα ραντεβού του. Από την αρχή που τον συνάντησα, ήθελε να το φτιάξει αυτό το γήπεδο. Και ήδη το έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα, ήδη έχει φτιάξει πολλά. Οταν μιλούσαμε μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει ένα νέο γήπεδο». Και κατέληξε απαντώντας στο … ψευτοδίλημμα, πρωτάθλημα ή γήπεδο: «Πρώτα ομάδα, δεύτερον πρωτάθλημα και σίγουρα και το γήπεδο. Οποιο έρθει πιο μπροστά θα είναι και το καλύτερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags