Facebook Pixel Sportdog.gr | Super deal Ολυμπιακού με μεγαθήριο - Άλλα κόλπα Μαρινάκη, θα τρελαθεί ο Μαρτίνς!
| 2018-04-15 14:45:00

Super deal Ολυμπιακού με μεγαθήριο - Άλλα κόλπα Μαρινάκη, θα τρελαθεί ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Super deal Ολυμπιακού με μεγαθήριο - Άλλα κόλπα Μαρινάκη, θα τρελαθεί ο Μαρτίνς!

Τι παίζει με κορυφαίο μάνατζερ, πώς θα κινηθούν οι Πειραιώτες στην αγορά.

O γνωστός ατζέντης ποδοσφαιριστών Φάλι Ραμαντάνι διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο μεταγραφικό τοπίο του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, καθώς οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν ορισμένους παίκτες που εκπροσωπούσε ο Γάλλος, ενώ ένας πελάτης του, ο Παναγιώτης Ρέτσος, πωλήθηκε με ποσό-μαμούθ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Πάντως, οι σχέσεις του διάσημου μάνατζερ με τους Πειραιώτες έχουν «παγώσει» έκτοτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οριστικά.

Ο Ραμαντάνι έκλεισε μια πολύ σημαντική δουλειά, καθώς ο πελάτης του, Νίκο Κόβατς, θα αναλάβει από την επόμενη σεζόν την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Η εν λόγω εξέλιξη ανοίγει πολλές πόρτες για τον Γάλλο μάνατζερ και για όσους συνεργάζονται μαζί του, συνεπώς θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να την εκμεταλλευτεί. Τόσο σε επίπεδο μεταγραφών και πωλήσεων στη Γερμανία όσο και σε δανεισμούς ποδοσφαιριστών. Και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr.

Ο Τζήκας και οι Έλληνες μάνατζερ

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχαμε γράψει για τον Σάκη Τζήκα, ο οποίος υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Πέδρο Μαρτίνς, όταν ο Πορτογάλος έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Για τον Έλληνα μάνατζερ γράφεται ότι ανεβαίνει στην εκτίμηση των Πειραιωτών, ωστόσο αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός σπανίως δουλεύει με Έλληνες ατζέντηδες, καθώς σε γενικές γραμμές δεν τους εμπιστεύεται εξαιτίας ουκ ολίγων αποτυχημένων κινήσεων που του προέκυψαν στο παρελθόν.

Ο Τζήκας ήταν ένας από αυτούς που «κόπηκαν» πριν από μερικά χρόνια από τη διοίκηση Μαρινάκη, όπως άλλωστε και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μάνατζερ.

Πάντως, αυτό δεν αλλάζει το ότι για τους Ερυθρολεύκους έχει ανοίξει το κανάλι συνεργασίας με την εταιρεία στην οποία εργάζεται ο Τζήκας, την Base Soccer, η οποία εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι».

Μάλιστα, το γεγονός ότι η εταιρεία εδρεύει στην Αγγλία αναμένεται να παίξει τον ρόλο του στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει εξαιρετική επικοινωνία με τους ανθρώπους της Soccer Base, αλλά και τις κατάλληλες επαφές και διασυνδέσεις για να κινηθεί στην αγγλική αγορά.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες αναμένεται να δραστηριοποιηθούν ιδιαιτέρως στην αγορά της Πορτογαλίας, την οποία γνωρίζει άψογα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags