Facebook Pixel Τόσοι τραυματίες πριν αρχίσουν τα επίσημα;
| 2011-08-19 00:01:00

Τόσοι τραυματίες πριν αρχίσουν τα επίσημα;

Τόσοι τραυματίες πριν αρχίσουν τα επίσημα;

Λιούμπομιρ Φέισα, Αριέλ Ιμπαγάσα, Άλμπερτ Ριέρα, Ράφικ Τζιμπούρ, Βασίλης Τοροσίδης έλλειψαν ή θα λείψουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Ολυμπιακού για αρκετά υπολογίσιμο διάστημα.

Μιλάμε για μια πεντάδα παικτών οι οποίοι «λύγισαν» πριν καν αρχίσουν τα επίσημα ματς για τον Ολυμπιακό. Σε φιλικά των ερυθρολεύκων και αγώνες προετοιμασίας των εθνικών τους ομάδων την πάτησαν. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, σε ανύποπτες φάσεις.

Δηλαδή αν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια στην Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τι θα γίνει; Εκεί θα πέφτουν κορμιά και οι συγκρούσεις σώμα με σώμα θα είναι δεκαπλάσιες απ’ ότι τώρα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τρεξίματα και η σωματική καταπόνηση θα είναι τεράστια.

Θα έχουμε πάλι το ίδιο... τροπάρι όπως στην πρώτη σεζόν του Βαλβέρδε που είχε πάθει θλάση όλη η ομάδα; Ήταν όλα καλά στην φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού ή το πολύ «παίζουμε μπάλα» θα έχει τις επιπτώσεις του; Αν ήταν τώρα προπονητής στους ερυθρόλευκους ο Τιμούρ Κετσπάγια θα τον είχαν «τσακίσει» φίλοι και εχθροί με τις κριτικές τους ναι ή όχι; Εμείς απλά ρωτάμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags