O Ατρόμητος έχασε τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος επέστρεψε στον Ολυμπιακό, και καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του ενόψει της επόμενης σεζόν.
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, οι Περιστεριώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Γιάννη Ανέστη, ωστόσο έχουν στα υπ΄ όψιν κι άλλους τερματοφύλακες.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday», οι διοικούντες του Ατρομήτου σκέφτονται να… χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον ταλαντούχο γκολκίπερ, Μάριο Σιαμπάνη!
Οι Περιστεριώτες διατηρούν καλές σχέσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά, από τον οποίο άλλωστε πήραν ως δανεικούς πέρυσι τους Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Ουάρντα, δηλαδή τρία από τα βασικά στελέχη τους στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Το εν λόγω ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρει ότι ενδέχεται να εφαρμόσουν ξανά την περυσινή πετυχημένη συνταγή, κάνοντας κρούση για τον δανεισμό του 18χρονου Σιαμπάνη, ο οποίος θεωρείται τεράστιο ταλέντο και στο Περιστέρι μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να συμβεί.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο