Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει αδρά ο Παϊρόζ - Τόσα θα παίρνουν Δώνης και Νταμπίζας, τι γίνεται με Γκραντ! (ηχητικό)
| 2018-06-06 12:18:00

Πληρώνει αδρά ο Παϊρόζ - Τόσα θα παίρνουν Δώνης και Νταμπίζας, τι γίνεται με Γκραντ! (ηχητικό)

Sportdog Team
Πληρώνει αδρά ο Παϊρόζ - Τόσα θα παίρνουν Δώνης και Νταμπίζας, τι γίνεται με Γκραντ! (ηχητικό)

Αποκάλυψη από γνωστό ρεπόρτερ.

Τα χρήματα που θα εισπράξουν από τον Παναθηναϊκό οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 o ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, Νίκος Παγκάκης.

«Ο Νταμπίζας έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τριετές συμβόλαιο με απολαβές 240.000 ευρώ τον χρόνο. Παράλληλα, ο Δώνης μαζί με τους συνεργάτες θα ξεκινήσουν από ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ, μετά θα ανέβουν στις 700.000 ευρώ και τον τρίτο χρόνο οι απολαβές τους θα πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι επίσημες συμφωνίες θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, επισήμανε ότι όλα θα έχουν τελειώσει στις 25 με 26 Ιουνίου όσον αφορά στην μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ενώ τότε αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα και ο Αβραάμ Γκραντ, που αναμένεται να λάβει πόστο συμβούλου και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Για το 1 εκατομμύριο στον Δώνη το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά από προχθές Δευτέρα, ρεπορτάζ που μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags