Σε πρόσωπο του καλοκαιριού τείνει να εξελιχθεί ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος ρεπορταζιακά τουλάχιστον, έχει απασχολήσει όλες τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό το διάστημα ο Ισπανός όλο και ακούγεται πιο έντονα για τους «τέσσερις μεγάλους», καθώς όσο δεν υπογράφει στην ομάδα που θέλει να τον πουλήσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πιθανότατα στην Αλ Σαμπάμπ Σαουδική Αραβία, τόσο το όνομά του παραμένει στη λίστα των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Άραβες πάντως ικανοποιούν οικονομικά τον ΠΑΣ, ενώ στον παίκτη προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που πλησιάζουν στο 1 εκατ. ευρώ!

Το όνομά του επέστρεψε στην ατζέντα της ΑΕΚ, με αφορμή και τις πληροφορίες που θέλουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ψάχνει για ακόμα έναν επιθετικό, ενώ το Sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει πως «ζεστοί» με την περίπτωσή του είναι και στον Παναθηναϊκό. Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν εξαιρετική άποψη για τον Κόντε, όμως η περίπτωσή του είναι ακριβή και θα προχωρήσει μόνο εάν μπει τελικά στην ΠΑΕ ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Από εκεί και πέρα, για τον ΠΑΟΚ παρότι έφτασε μία ανάσα από την Τούμπα στις αρχές του καλοκαιριού, πλέον έχει απομακρυνθεί, ενώ ο Ολυμπιακός τον έχει «τσεκάρει», ως μία ακόμα λύση για την επίθεση, μετά το… κόψιμο του Τζούρτζεβιτς και το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Ανσαριφάρντ.

Ο Ισπανός άσος πάντως έχει θαυμαστές και εκτός Ελλάδας, βέβαια, καθώς τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Με τη ρήτρα του να βρίσκεται στις 800.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι τεράστιο αλλά δεν θα το χαρακτήριζε κάποιος και μικρό. Παρόλα αυτά το... παιχνίδι γύρω από το όνομά του υπάρχει, συνεχίζεται και φαίνεται ότι είναι ο Παναθηναϊκός που, κυρίως, ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του από την Ελλάδα.

Σοβαρό, όπως αναφέρει ο Τύπος στη Σερβία, είναι και το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, που μπορεί να φτάσει μέχρι το ποσό της ρήτρας του Κόντε, με τον Ισπανό να αποτελεί το μήλο της έριδος στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι...