Facebook Pixel Προς ανανέωση με Σιμόες, Μπακασέτα η ΑΕΚ - Προτάθηκε ο Φαν ντερ Χέιντεν
| 2018-07-31 11:55:00

«Νεύρα» πριν τη μεγάλη πρόβα - «Στρίμωξαν» τον Τίγρη, εντολή να τελειώσει - Ακολουθεί κι άλλος

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Νεύρα» πριν τη μεγάλη πρόβα - «Στρίμωξαν» τον Τίγρη, εντολή να τελειώσει - Ακολουθεί κι άλλος

Τι συνέβη και τάραξε την ηρεμία της ΑΕΚ; Ποιος έκανε παιχνίδι;

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και μάλιστα άμεσα σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων στην ΑΕΚ, καθώς ήδη… τρέχει το θέμα του Σιμόες και δεν αποκλείεται οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου, να πέσουν πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Βέβαια, το γεγονός ότι η υπόθεσή του επανήλθε τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα από το… κόλπο του μάνατζέρ του, που εμφάνισε ενδιαφέρον-κρούση της Μπριζ όπως σας έγραψε το Sportdog.gr, δεν άρεσε πολύ στους Κιτρινόμαυρους και η αλήθεια είναι πως ενόχλησε, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει τις καλές σχέσεις των δύο πλευρών.

Οι συζητήσεις λοιπόν για το νέο συμβόλαιο του Σιμόες θα ξεκινήσουν άμεσα και στη συνέχεια θα πάρει σειρά ο Μπακασέτας, για τον οποίο το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει από τις αρχές Ιουνίου πως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να προχωρήσουν πριν το τέλος του καλοκαιριού σε νέα συμφωνία. 

Πρόκειται για έναν παίκτη που πιστεύει πάρα πολύ ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται επίσης το επόμενο καλοκαίρι και ήδη κυκλοφορεί έντονη φημολογία πως θα έρθει πρόταση από το εξωτερικό τις επόμενες ημέρες, ωστόσο στην Ένωση δεν είναι ζεστοί να πουν το «ναι». Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στις προτεραιότητας της ΑΕΚ και σύντομα θα υπάρξει επαφή μαζί του, ώστε να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο, προφανώς με αυξημένες αποδοχές.

Μεταγραφές… μετά τη Σέλτικ

Βροχή φτάνουν στα γραφεία της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες οι προτάσεις μάνατζερ για διάφορες παίκτες, όπως για παράδειγμα του Γιαν Φαν ντερ Χέιντεν της Φέγενορντ. Ο Oλλανδός κεντρικός αμυντικός προτάθηκε στην Ένωση και παρότι έχει συμβόλαιο με τη Φέγενορντ μέχρι το 2020, φαίνεται να υπάρχει τρόπος να αποχωρήσει από τώρα. Ο 30χρονος είχε 24 ματς την περσινή σεζόν, από το 2015 έχει γράψει 68 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της Φέγενορντ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Άγιαξ, Βίλεμ και Φίτεσε.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν βιάζονται, τσεκάρουν όλες τις περιπτώσεις παικτών που τους προτείνονται και περιμένουν. Προφανώς η επόμενη μεταγραφή, πιθανότατα του στόπερ και μετά του εξτρέμ, θα γίνει μετά τα παιχνίδια με την Σέλτικ, όπου η έκβασή τους θα κρίνει και το μπάτζετ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags