Ο Έκι Πόνσε μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ένωσης, για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και τα παιχνίδια των προκριματικών.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ στη Nova:
"Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βρίσκομαι σ' αυτή την ομάδα. Εδώ και καιρό κάνω κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, με όλους τους ανθρώπους της να με έχουν αγκαλιάσει. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα".
- Στο φιλικό με τη Γαλατά Σαράι έδειξες να ψάχνεις πολύ το γκολ. Είχες στο μυαλό σου να συνδυάσεις το ντεμπούτο σου μπροστά στον κόσμο της ομάδας με το πρώτο σου γκολ;
"Φυσικά και ήθελα να σκοράρω στο ντεμπούτο μου μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Το προσπάθησα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα καταφέρω. Το είχα στο μυαλό μου να βάλω το γκολ και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά δεν τα κατάφερα. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα έστω με άλλο τρόπο να βοηθήσω την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου καταφέραμε να νικήσουμε".
- Μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ αισθάνεσαι ότι εσύ και η ομάδα είστε έτοιμοι για την πρώτη πρόκληση;
"Υπάρχουν ακόμα κάποιες προπονήσεις ως το επόμενο παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε όλοι μας να δουλεύουμε κι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον πρώτο στόχο".
- Σέλτικ ή Ρόζεμποργκ; Ποια θα διάλεγες αν είχες τη δυνατότητα;
"Δε θα επιλέξω καμία από τις δύο. Θα επιλέξω την ΑΕΚ στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ"
"Κόλαση" στο ημίχρονο Λιλ-ΠΑΟΚ: Επίθεση στους διαιτητές!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο