Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟ!
| 2019-01-01 08:50:00

Δηλώσεις-μποναμάς από Δώνη για Παναθηναϊκό: «Παιδιά από τα σπλάχνα και...»

Sportdog Team
Δηλώσεις-μποναμάς από Δώνη για Παναθηναϊκό: «Παιδιά από τα σπλάχνα και...»

Οι Πράσινοι βαδίζουν στον σωστό δρόμο.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Ξεκαθάρισε τους στόχους του Τριφυλλιού!

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στον αθλητικό Τύπο

Για το αν η διακοπή τον προβληματίζει: «Τα δεδομένα πάντα διαφοροποιούνται σε μια χρονιά. Δεν θεωρώ ότι μας πήγε πίσω. Ήρθαν οι διακοπές, ξεκουραστήκαμε λίγο. Νομίζω πως πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα για να έρθουν οι ποδοσφαιριστές με καθαρό μυαλό και να συγκεντρωθούν περισσότερο στο επόμενο εξάμηνο που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και με μεγάλες απαιτήσεις.

Δεν μας φοβίζει, θεωρώ ίσα-ίσα πως μας δίνεται ένα διάστημα να δουλέυουμε σε κάποια πράγματα. Ήταν το πρώτο στάδιο όπου τα παιδιά προσαρμόστηκαν πολύ καλά, τώρα νομίζω πως μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να βάλουμε κάποια πράγματα ακόμα στο παιχνίδι μας, έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για τα μεταγραφικά: «Εμείς από την αρχή της σεζόν, κινούμαστε με συγκεκριμένους στόχους, πάνω σε συγκεκριμένες συνθήκες. Νομίζω ότι βασικός στόχος είναι να βγάζει η ομάδα παιδιά από τα σπλάχνα της, να γίνεται καλύτερη και να εξυγιανθεί. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας και όχι οι μεταγραφές, γιατί είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια σε πόσο δύσκολη θέση ήρθε η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags