Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με την υπόθεση του Έκι Πόνσε!
| 2019-03-23 10:00:00

Θα ξεχάσουν όλοι τον Κόκκαλη! "Ρουκέτα" Μαρινάκη-Μελισσανίδη - Σεισμός στη Σούπερ Λιγκ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θα ξεχάσουν όλοι τον Κόκκαλη! "Ρουκέτα" Μαρινάκη-Μελισσανίδη - Σεισμός στη Σούπερ Λιγκ!

Δεν φέρνουν τα εκατομμύρια πάντα την ευτυχία!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με την υπόθεση του Έκι Πόνσε!

Είχαμε δεν είχαμε, δημιουργήσαμε, τέλη Μαρτίου, θέμα ελληνικού «εμφυλίου» αναφορικά με τον Εζέκιελ Πόνσε. Από την πρώτη στιγμή, που δεν διαφαίνονταν «σφήνα» Ολυμπιακού για τον Αργεντίνο το sportdog είχε έγκυρα παρουσιάσει όλα τα δεδομένα της – τότε μόνο – προσπάθειας της ΑΕΚ για να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ενώ σε χτεσινό, αναλυτικό του ρεπορτάζ ο «σκύλος» επανέφερε τα δεδομένα που ισχύουν για όποιον… ορέγεται τον Αργεντινό.

Το συμπέρασμα; «Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα». Εστω κατ’ υπερβολή,  ο… ξένος αχυρώνας είναι η επιθυμία του Πόνσε να συνεχίσει την καριέρα του σε top πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Και αυτό, δεν αλλάζει ανεξαρτήτως του «χρώματος» που θα έχουν οι όποιες κρούσεις ή προτάσεις δεχτεί από την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος απλήρωτος Πρίντεζης και φευγάτος Μπλατ; Αυτό είναι δημοσίευμα-βόμβα για Ολυμπιακό!

Στην ΑΕΚ, διατυμπανίζουν από χτες πως «δεν υπάρχει περίπτωση ο Πόνσε αν αποφασίσει να μείνει στην Ελλάδα να το κάνει για οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα». Από την άλλη, στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον σε επίπεδο ρεπορτάζ, ακόμη και η κλασική αναφορά του «αρέσει ο Πόνσε», είναι ιδιαίτερα προσεκτική, χωρίς λεκτικές υπερβολές και χωρίς κάτι περισσότερο από αυτό το «αρέσει», το οποίο – κακά τα ψέματα – δεν συνιστά κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη.

Μα προφανώς, άλλη, δεν υπάρχει από τη μεριά των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι ναι, μπορεί να είναι ενήμεροι για τα δεδομένα της υπόθεσης, αλλά αυτό έλειπε να μην είναι κιόλας! Και στο τέλος τέλος, τα δεδομένα δεν είναι κανένα… κρατικό μυστικό. Εχουν τόσο υπεραναλυθεί,  τόσο καταγραφεί, που ακόμη και απ’ ευθείας επαφή με τις… πηγές της ενημέρωσης να έχεις, μπορείς να σκιαγραφήσεις μια εικόνα της κατάστασης. 

Και τέλος, μην ξεχνάμε έναν επιπρόσθετο παράγοντα που καθιστά δυσκολεύει περαιτέρω την όποια προσπάθεια γίνεται, απ’ όπου και αν γίνεται. Η Ρόμα είναι σε καθεστώς reboot. Μετά την απόλυση Μόντσι, τα πάντα ως προς τους «τζιαλορόσι» και το οργανόγραμμα του επιτελείου τους, αλλάζουν. Μπορεί προσωρινά τα κενά και τα πόστα να έχουν καλυφθεί, αλλά οι (Αμερικάνοι) ιδιοκτήτες της ομάδας δεν έχουν πάρει καμία απόφαση αναφορικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις καίριες θέσεις, τις θέσεις ευθύνης του αγωνιστικού τμήματος για τα επόμενα χρόνια.

Κοινώς, ό,τι κουβέντα γίνεται τώρα (αν γίνεται), μπορεί να πηγαίνει και στον… βρόντο, από την στιγμή που κανείς στους Ρωμαίους δεν μπορεί να εγγυηθεί πως οι εκπρόσωποι του συλλόγου, που τώρα συνομιλούν, θα είναι στις ίδιες θέσεις, έχοντας ανάλογους ρόλους και σε δύο, τρεις μήνες από τώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags