Facebook Pixel Γιώργος Δώνης - Νίκος Νταμπίζας: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί κακών σχέσεων ο Παναθηναϊκών
| 2019-06-13 21:52:00

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Συνάντηση Δώνη-Νταμπίζα - Τι συμβαίνει στο Τριφύλλι

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Συνάντηση Δώνη-Νταμπίζα - Τι συμβαίνει στο Τριφύλλι

Πήραν θέση οι Πράσινοι.

Γιώργος Δώνης - Νίκος Νταμπίζας: Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τις σχέσεις των δύο ανδρών να περνούν κρίση προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δώνης και Νταμπίζας συναντήθηκαν σήμερα ώστε να συζητήσουν για τον καταρτισμό του ρόστερ της νέας σεζόν και η "πράσινη" ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά πως το πλάνο των δύο ανδρών προχωρά κανονικά.

Αναλυτικά η επίσημη θέση του Παναθηναϊκού:

"Για άγνωστους προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγους, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν δημοσιεύματα που εμφάνισαν τη σχέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομαδας μας να βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, να χρειάζεται να βρεθεί νέος κώδικας συνεργασίας και να προκύπτουν δήθεν επιθυμίες του προπονητή.
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι σωστά πληροφορημένοι, ότι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθεντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του, όπως επιβεβαιωθηκε και στη σημερινή συνάντηση τους, η οποία διεξήχθη προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ. Ας φροντίσουν, λοιπόν, την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν ορθότερα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό
".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags