Facebook Pixel Φέρνει πρώην του ΠΑΟΚ o Νταμπίζας
| 2019-07-04 18:02:00

Το πρώτο "χτύπημα" Νταμπίζα - Φέρνει πρώην του ΠΑΟΚ - "Φτιάχνει" Δώνη - "Σώζει" Ολυμπιακό!

του Νίκου Στεργίου
Το πρώτο "χτύπημα" Νταμπίζα - Φέρνει πρώην του ΠΑΟΚ - "Φτιάχνει" Δώνη - "Σώζει" Ολυμπιακό!

Κάνει σεφτέ ο ΠΑΟ. "Κλεισμένο" deal. Πολυεργαλείο!

Γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Ερικ Σάμπο. To καλοκαίρι του 2015, ο «δικέφαλος» είχε πληρώσει 600.000 ευρώ στην Σπάρτακ Τρνάβα για τον φέρει στην Τούμπα.

Δεν έπιασε και έτσι, μετά από μόλις έναν χρόνο παραχωρήθηκε δανεικός με option αγοράς στην Μπεϊτάρ. Ο ισραηλινός σύλλογος τον αγόρασε το 2017 (έναντι ενός ποσού που ουσιαστικά ισοσκέλισε την επένδυση των πρωταθλητών), προτού τον παραχωρήσει, το περασμένο καλοκαίρι, στην Χάποελ Μπερσέβα.

Εκεί, παρότι έπαιξε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, δεν ικανοποίησε. Και έτσι, στα μέσα Ιουνίου, του γνωστοποιήθηκε να βρει ομάδα, αφού και καταλαμβάνει θέση ξένου και οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν την απελευθερώσουν. Δεν ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας και από τότε βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να αποζημιωθεί (έχει δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο) και εν συνεχεία να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Και εδώ κολλάει λοιπόν ο Παναθηναϊκός. Ο Σλοβάκος μέσος καλύπτει τα στάνταρντ του Γιώργου Δώνη για ένα «οκτάρι» με ύψος και δυνατότητα να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και είναι ένας παίκτης για τον οποίο όντως οι «πράσινοι» έχουν ενδιαφερθεί και βρίσκονται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του, προσπαθώντας να τον δελεάσουν, όταν μείνει ελεύθερος, να φορέσει τα «πράσινα».

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος, αφού για τον 28χρονο μέσο υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Βικτόρια Πλζεν όσο και από τη ρωσική Αρσεναλ Τούλα, αλλά είναι μια περίπτωση την οποία ο Νίκος Νταμπίζας έχει δουλέψει καλά, σωστά και μέχρι στιγμής αποτελεσματικά, γεγονός που επιτρέπει αισιοδοξία πως ο Σάμπο (παρότι οι απαιτήσεις του ξεπερνάνε κατά τι το ταβάνι του Παναθηναϊκού) θα γίνει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση-έκπληξη Γιαννακόπουλου - Κρατάει παίκτη που μέχρι χθες ήταν... τελειωμένος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags