ΠΑΟΚ: Δεν αποτελούν και τους πλέον αξιόπιστους αναμεταδότες πληροφοριών. Και το δυσάρεστο είναι πως οι γείτονες Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν ούτε από διαψεύσεις, ούτε από σεναριολογία, ούτε τίποτα. Μπουμπουνάνε και όποιον πάρει ο Χάρος, ανεξαρτήτως αν αυτό που γράφουν ισχύει, έχει βάση, έχει διαψευστεί, δεν γίνεται!

Απανωτές και συνεχείς οι διαψεύσεις, εδώ και μήνες, για την κάθε παραλλαγή του θέματος του ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Χτες, το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, βάζοντας στο κόλπο σενάριο ανταλλαγής. Και όχι 1 προς 1, αλλά 1 προς 2! Ο Γιαννούλης δηλαδή αντί των Κάιλ Λαρίν και Νικολάς Ισιμάτ-Μιρίν, σενάριο που διαψεύστηκε – και πάλι – από κάθε εμπλεκόμενη, ελληνική πλευρά.

Για να καταλάβετε για τι… παπά πουλάνε οι Τούρκοι και το πόσο σοβαρά πρέπει να παίρνουμε τα όσα γράφουν και λένε εκεί. Οι δυο ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας έχουν δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη. Ο Καναδός επιθετικός, ο οποίος όντως είχε εξεταστεί από τον Φερέιρα, ωστόσο η διαρροή του ονόματός του ουσιαστικά σηματοδότηση και το «κάψιμο» του εισπράττει 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ ο Γάλλος στόπερ 1,25.

Για την οικονομία της συζήτησης υποθέτουμε πως οι δύο ομάδες συμφωνούν στην ανταλλαγή. Πως ο ΠΑΟΚ θα καλύψει τα 3,2 εκατ. ευρώ που έχει να παίρνει ο Λαρίν την επόμενη διετία και τα 2,5 που έχει να παίρνει ο Ισιμιάτ Μιρίν; Απλώς, αδύνατον. Θέμα αποζημίωσης από την Μπεσίκτας, δεν τίθεται λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων, οπότε τι ακριβώς να συζητήσουμε για το συγκεκριμένο εξωφρενικό σενάριο.

Πάμε όμως και στο παρασύνθημα. Χτες, ο ίδιος ο τεχνικός της Μπεσίκτας – και κουμανταδόρος της στο μεταγραφικό κομμάτι – ο Σεργκέν Γιαλτσίν δήλωσε πως στο πλαίσιο των περικοπών που θα ισχύσουν στον τουρκικό σύλλογο, σε Λαρίν και Μιρίν θα προταθεί μείωση μισθού που θα φέρει τον πρώτο στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και τον δεύτερο στις 800.000. Αν την δεχτούν, θα παραμείνουν στο ρόστερ και θα συνεχίσουν κανονικά, χωρίς να ψάξουν οι «αετοί» ομάδες είτε να τους… παρκάρουν είτε να τους πουλήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ιστορική ομάδα – Αγοράζει το ΑΦΜ από τον Μπέο – Τρελά λεφτά!