Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ομάδα έκανε ντου για Γιαννούλη - Ενήμερος ο παίκτης - "Όχι" σε 5 εκατ!
| 2020-07-07 20:01:00

"Ντου" για Γιαννούλη - Ενήμερος ο παίκτης - "Όχι" σε 5 εκατ. - Δίνουν στόχο του Ολυμπιακού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ντου" για Γιαννούλη - Ενήμερος ο παίκτης - "Όχι" σε 5 εκατ. - Δίνουν στόχο του Ολυμπιακού!

ΠΑΟΚ: Η αφορμή δόθηκε από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν τη Σεντ Ετιέν να ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά να προκύπτει αυτό το ενδιαφέρον από την πρόθεση των «στεφανουά» να αντικαταστήσουν τον Μιγκέλ Τράουκο, τον διεθνή Περουβιανό αριστερό μπακ-χαφ, για τον οποίο τα γαλλικά media ανέφεραν πως υφίσταται πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και ενδιαφέρον -που δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε προσφορά όμως– από τον ΠΑΟΚ, χωρίς (εκ των πραγμάτων) όμως να αποκλείουν "τράμπα" λόγω του ενδιαφέροντος για τον Γιαννούλη.

Ο "σκύλος" λοιπόν ψάχτηκε στη γαλλική αγορά, προσπαθώντας να βρει άκρη σε μια ακόμη αναφορά για ενδιαφέρον ομάδας του Σαμπιονά για τον διεθνή αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως οι μέχρι στιγμής μόνες επίσημες προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τον Γιαννούλη έχουν έρθει από τη Ρεν, το ενδιαφέρον όμως της οποίας έχει ατονήσει αρκετά. Θέμα Μονακό που απασχόλησε αρκετά ως σενάριο στις αρχές του καλοκαιριού δεν υφίσταται, οπότε Σεντ Ετιέν;

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα πληροφορήθηκε το sportdog το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. Ο Γιαννούλης είναι ενήμερος. Το πρόβλημα έγκειται στην οικονομική ευχέρεια του γαλλικού συλλόγου, που δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ποσό μεγαλύτερο των 3 εκατ. ευρώ για τον μπακ του ΠΑΟΚ. Και εδώ, όσο και αν ο Δικέφαλος θέλει να πουλήσει, όσο και αν έχει ρίξει τις τιμές των ποδοσφαιριστών που έχει βάλει στη βιτρίνα του (ένας εξ αυτών και ο Γιαννούλης) μοιάζει πολύ δύσκολο -αν όχι απίθανο- να δεχτεί μια τέτοια πρόταση.

Υπενθυμίζουμε πως έχουν απορριφθεί (πέρυσι) προτάσεις 4,2 εκατ. ευρώ από τη Ρεν και τον περασμένο Ιανουάριο, κρούσεις για ποσά που προσέγγιζαν τα 5 εκατ. ευρώ. Τώρα, πώς θα δεχτεί ο ΠΑΟΚ, όσο ανάγκη και αν υπάρχει, πρόταση 3 εκατ. ευρώ; Αν μπορεί να παίξει ρόλο ο Τράουκο (ο οποίος για την ιστορία τόσο τιμολογείται από τη Σεντ Ετιέν) και το ενδεχόμενο τράμπας; Σκέψη λογική, άγνωστο όμως αν "συγκινεί" ως προοπτική τους ανθρώπους του Δικέφαλου, που περισσότερο … καίγονται για ρευστό και όχι για έμψυχα ανταλλάγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όργιο φημών για "τέλος" με Φερέιρα - Αυτός αναλαμβάνει άμεσα τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags