Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Προκλητικός" Φαν’τ Σιπ με Μπακασέτα - Αποχώρηση-βόμβα μεγαλομετόχου της Superleague;
| 2020-10-11 20:27:00

"Προκλητικός" Φαν’τ Σιπ με Μπακασέτα - Αποχώρηση-βόμβα μεγαλομετόχου της Superleague;

Οι Μιχείες
"Προκλητικός" Φαν’τ Σιπ με Μπακασέτα - Αποχώρηση-βόμβα μεγαλομετόχου της Superleague;

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Εντυπωσιακό! Ο Τσέλιος, που παίζει στην Κ19 του Ολυμπιακού κι έβαλε την Κυριακή δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στο ντέρμπι των Νέων που έληξε 3-2 υπέρ των Πειραιωτών, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που ανήκει στην Ένωση και έχει δοθεί δανεικός στη Λαμία.

** Ο Τζον Φαντ’ Σχιπ έκανε αρχηγό της Εθνικής τον Τάσο Μπακασέτα, χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Ήταν δική του επιλογή, κάτι που δεν συνηθίζεται στις ομάδες και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

** Μεγάλη επιβεβαίωση του Sportdog.gr το… μπάσιμο της Πόρτο για τον Γιαννούλη. Το είχαμε γράψει από την Παρασκευή. Αν και σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν, πρόταση δεν υπάρχει. Υπάρχει βολιδοσκόπηση. Οι «δράκοι» θα έρθουν τους επόμενους μήνες με μεγαλύτερη πρόταση από τα επτά εκατομμύρια και τον Γενάρη θα γίνει… μάχη με τον ΠΑΟΚ! Άλλωστε, στην Τούμπα μετά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα είχαν αποφασίσει πως δεν θα πουλήσει τώρα τον Έλληνα μπακ με τέτοια ποσά. Θα τον κρατήσουν και θα του δώσουν νέο συμβόλαιο τώρα με καλύτερες αποδοχές. Σε λίγους μήνες όμως θα γίνει… σκοτωμός!

** Άσχημα τα νέα για Κουέστα στον Άρη. Έχει… πέσει σε δυσμένεια και μόνο τυχαίο δεν είναι που έπαιξε βασικός στο τελευταίο ματς ο Μπουσέ. Λέτε να ακολουθήσει τον δρόμο του Τονι Ντατκοβιτς; Ο Κροάτης στόπερ, παρότι ήρθε τον Αύγουστο, τον Γενάρη θα χαιρετίσει.

** Ανησυχία υπάρχει στον ΟΦΗ! Άλλα είχαν υποσχεθεί στον Μιχάλη Μπούση στην Κρήτη και άλλα έχουν γίνει μέχρι τώρα. Για να βάλει λεφτά στον σύλλογο, οι άνθρωποι της ομάδας του είχαν… τάξει πως θα γίνουν και πολλά εκτός γηπέδου. Από καζίνο μέχρι και άλλες μεγάλες επενδύσεις στο νησί, αλλά οι τοπικοί άρχοντες δεν συμφωνούν και για την ώρα δεν προχωράει τίποτα. Θέλει προσοχή το θέμα, γιατί θα μπλέξει άσχημα η ομάδα εάν γίνει κανένα… μπαμ από τον μεγαλομέτοχο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε κορυφαία ελληνική ομάδα ο Παπασταθόπουλος - "Καθαρίζει" ο πρόεδρος - Πότε θα έρθει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags