Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ρίσκο: Αυτός θα παίξει φορ με ΠΑΟ - Μεταγραφή-ανέκδοτο για Ολυμπιακό - Υπογράφει αριστερός μπακ!
| 2020-11-18 18:19:00

Ρίσκο: Αυτός θα παίξει φορ με ΠΑΟ - Μεταγραφή-ανέκδοτο για Ολυμπιακό - Υπογράφει αριστερός μπακ!

Του Αδέσποτου
Ρίσκο: Αυτός θα παίξει φορ με ΠΑΟ - Μεταγραφή-ανέκδοτο για Ολυμπιακό - Υπογράφει αριστερός μπακ!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιος είναι ο φορ που... στέλνουν στον Ολυμπιακό, που υπογράφει νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και ποιος θα παίξει επιθετικός στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι;

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τις... απαντήσεις παρακάτω!

** Ο Παναθηναϊκός έχει έτοιμο, νέο συμβόλαιο για τον Βασίλη Ζαγαρίτη και μάλιστα πριν τα Χριστούγεννα. Οι Πράσινοι ετοιμάζονται λοιπόν να ανανεώσουν τον 19χρονο μπακ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

** Από τον Σαλάχ κόλλησε ο Χασάν. Είναι φίλοι, κάνουν παρέα και είναι και ίδιο δωμάτιο στην Εθνική Αιγύπτου. Πλέον, βάσει πρωτόκολλου, θα πρέπει να μείνει στην χώρα του για 15 μέρες και θα χάσει και τα επόμενα ματς.

** Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να μείνει χωρίς σέντερ φορ χωρίς επιθετικό. Εκτός του Χασάν που νόσησε με κορωνοϊό, υπάρχει και το πρόβλημα με τον Ελ Αραμπί που ταλαιπωρείται από γαστρερεντίτιδα και κανείς δεν ξέρεις αν θα είναι έτοιμος για να παίξεις. Είναι μία περίεργη ίωση που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει πολύ. (Update: Ο Ελ Αραμπί νόσησε και αυτός από κορωνοϊό)

** Αν λείπουν Χασάν και Ελ Αραμπί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τότε μόνο μία εναλλακτική έχει ο Μαρτίνς. Τον Σουντανί ή έστω Φορτούνη σε… πειραματικό πλάνο. Ο Κάιπερς δεν υπάρχει στα πλάνα και δύσκολα θα ρισκάρει με Μασούρα.

** Νέο μεταγραφικό σενάριο προέκυψε για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον αρχισκόρερ της Μπόντο Γκλιμτ, τον 25χρονο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, τον οποίο ανακάλυψαν στο Λιμάνι κάνοντας… ανίχνευση για τον αριστερό μπακ Μπιόρκαν!

Ο Ζινκερνάγκελ είναι 25 ετών και μετράει 17 γκολ και 19 ασίστ (!) με την Μπόντο Γκλιμτ, πρωταθλήτρια Νορβηγίας. Τον Δανό φορ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τσεκάρουν επίσης και οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπασακσεχίρ. Περίεργο πάντως παίκτης με τόσο καλά νούμερα να μην έχει πάρει μεταγραφή ή έστω απασχολήσει τόσα χρόνια ομάδες από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, όπως της Αγγλίας, Γαλλίας και Ιταλίας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι… απογειώνεται ο ΠΑΟ – Τεράστια ανατροπή – Πάνω από Ολυμπιακό και με μεγάλη διαφορά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags