Facebook Pixel Αν κάνει κοιλιά, προτιμότερο είναι από... την μπίρα!
| 2011-11-07 22:45:00

Αν κάνει κοιλιά, προτιμότερο είναι από... την μπίρα!

Αν κάνει κοιλιά, προτιμότερο είναι από... την μπίρα!

Σημάδια χαλάρωσης έδειξε μετά το 3-0 ο Καπίνο, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με τη διαφορά ότι ο μικρός παίζει για τη φανέλα του βασικού σε κάθε ματς...

Η εικόνα του 17χρονου τερματοφύλακα γενικά δεν ήταν κακή. Ήταν σαφές, όμως, πως δεν ενέπνεε τη σιγουριά των προηγούμενων αγώνων. Και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία πως αγχώθηκε, καθώς ήδη έχει περάσει ένα ντέρμπι, στην καυτή Τούμπα. Και τα πήγε εξαιρετικά.

Περισσότερο φαίνεται να τον συνεπήρε η γενικότερη χαλαρότητα ως και επιπολαιότητα των "πράσινων" μετά το 3-0, παρά πως ήταν λιγότερο συγκεντρωμένος ή κάτι παρόμοιο. Το ζήτημα που προκύπτει, όμως, για τον Καπίνο, είναι ότι δεν έχει το... δικαίωμα να χαλαρώσει, πολύ περισσότερο πριν από το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, στο Φάληρο.

Καλά-καλά δεν μπορούσε να πετύχει τους συμπαίκτες με ελεύθερο από κάποιο σημείο και μετά, με αποτέλεσμα να φωνάξει τον Σαριέγκι να τον βοηθήσει! Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Φερέιρα και τους συνεργάτες του, που θέλουν σε κάθε παιχνίδι να τον βλέπουν και καλύτερο.

Για αυτό καλό θα ήταν να μην έχει παρόμοια εμφάνιση, έστω και για ένα ημίχρονο, ο νεαρός άσος σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ειδικά όταν πλησιάζει το κρίσιμο βαθμολογικά και με σπουδαίο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης", που αν είναι βασικός θα έχει την ευκαιρία να (απο-)δείξει σπουδαία πράγματα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags