Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός ήταν ο... μεγάλος καημός του Μαρτίνς - "Αναγεννήθηκε" 11δάτος άσος - Έσωσε τον Ολυμπιακό! (Vid)
| 2021-04-07 20:59:00

Αυτός ήταν ο... μεγάλος καημός του Μαρτίνς - "Αναγεννήθηκε" 11δάτος άσος - Έσωσε τον Ολυμπιακό (Vid)

Sportdog Team
Αυτός ήταν ο... μεγάλος καημός του Μαρτίνς - "Αναγεννήθηκε" 11δάτος άσος - Έσωσε τον Ολυμπιακό (Vid)

"Τρίβει τα χέρια του" από ικανοποίηση ο προπονητής του Ολυμπιακού με αυτά που είδε στους Ζωσιμάδες! Ο Χασάν τράβηξε τα... φώτα με το υπέροχο γκολ που σημείωσε, όμως άλλος ήταν ο MVP των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Ένας από τους... μεγάλους καημούς του Πέδρο Μαρτίνς τη φετινή χρονιά ήταν το εάν θα επιστρέψει κάποια στιγμή ή όχι στις καλές εμφανίσεις ο Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος κίπερ διένυε μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος, ωστόσο αυτό φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από την στιγμή που κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εξαιρετικός και διεκδικεί τον ρόλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή μαζί με τον Αχμέντ Χασάν.

Καταρχάς, ξεκινώντας από τα βασικά ενέπνεε πλήρη εμπιστοσύνη στους αμυντικούς του, δίνοντας σταθερά οδηγίες και όντας αρκετά ψύχραιμος όποτε χρειάστηκε να επέμβει!

Φώναξε παρών στην πρώτη φάση για τον ΠΑΣ στο 6΄με τον Μιλιντσεάνου να φεύγει στην πλάτη της άμυνας μετά από κάθετη μπαλιά, αλλά ο Πορτογάλος τον πρόλαβε με την έξοδο και να μπλοκάρει.



Δέκα λεπτά αργότερα χρειάστηκε να επέμβει ξανά, φωνάζοντας εκ νέου ότι είναι... εκεί σε σουτ του Μιλιντσεάνου, μπλοκάροντας σταθερά. Η μόνη φάση που δεν μπορούσε να κάνει κάτι ήταν αυτή του πέναλτι!

Πάντως, είναι ο άνθρωπος που κράτησε τον Ολυμπιακό στο ματς, καθώς ο Μιλιντσεάνου στο 55΄έσπασε το οφσάιντ και υποδέχθηκε κάθετη μπαλιά στην πλάτης της άμυνας, όμως ο πολύπειρος κίπερ τον νίκησε στο τετ-α-τετ αποκρούοντας με το πόδι, αποσοβώντας έτσι το 2-0.

Η τελευταία πραγματικά μεγάλη φάση που έσωσε ο Σα ήταν στο 65΄! Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και βρήκαν εκ νέου χώρο στην κόντρα, με τον Σάλιακα να γεμίζει και τον Μιλιντσεάνου να κάνει την προβολή, αλλά ο Σα έδειξε ότι σήμερα ήταν πραγματικά ανίκητος θυμίζοντας γιατί αξίζει τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ.

Φανταστικό βράδυ για τον κίπερ του Ολυμπιακού, καθώς ο ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε βάλει τουλάχιστον ακόμη 2 γκολ, ωστόσο ο Σα έδειξε ότι είναι και πάλι καλά νικώντας πολλάκις τον Μιλιντσεάνου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν άκουσε κανέναν ο Μαρτίνς - Το πήρε πάνω του και βρήκε παικταρά - Οι αριθμοί τον δικαιώνουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags