Facebook Pixel "Σκούπα" στον ΠΑΟ, φεύγουν 4 TOP ονόματα - Λουτσέσκου ο Γιαννίκης, εκεί πάει - "Μπαμ" με Σιόβα!
| 2021-05-23 16:55:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟ, φεύγουν 4 TOP ονόματα - Λουτσέσκου ο Γιαννίκης, εκεί πάει - "Μπαμ" με Σιόβα!

Του Αδέσποτου
"Σκούπα" στον ΠΑΟ, φεύγουν 4 TOP ονόματα - Λουτσέσκου ο Γιαννίκης, εκεί πάει - "Μπαμ" με Σιόβα!

Μεταγραφή από τον ΣπορΦΜ σε μεγάλη ελληνική ομάδα. Ποιοι είναι αυτοί που ετοιμάζονται για… διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, η επόμενη ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και τα σενάρια για τον Έλληνα αμυντικό στην Ισπανία.

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και το Σάββατο στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

** Δεν διέρρευσε και σωστά από τον ΠΑΟΚ πριν τον τελικό, αλλά ο Μιχαηλίδης ήταν το «κρούσμα» κορωνοϊού.

** Ο Γιαννίκης εξελίσσεται σε… Λουτσέσκου. Όπως ο Ρουμάνος έχει αφήσει στο περίμενε την ΑΕΚ, έτσι και ο Έλληνας κόουτς ζήτησε πίστωση χρόνου να απαντήσει στον Ατρόμητο και περιμένει κάτι καλύτερο. Ίσως από Γερμανία, όπου βρίσκεται και η οικογένειά του. Η ομάδα του Περιστερίου όμως δεν μπορεί να περιμένει πολύ και ο Σπανός θα πάει σε μία σπουδαία εναλλακτική, ίσως και καλύτερη, τον Άνχελ Λόπεθ του Βόλου.

** Θα υπάρξουν πάντως κι άλλες αλλαγές στον Ατρόμητο προσεχώς. Ρόλο στην ομάδα θα πάρει, σαν συνδετικός κρίκο ανάμεσα στους παίκτες και τη διοίκηση, ο Ούμπιντες. Επίσης, συνάδελφος Μιχάλης Φουστέρης από τον ΣΠΟΡΦΜ θα πάρει… μεταγραφή στον Ατρόμητο, ως υπεύθυνος Τύπου.

** Αποχωρήσεις και σε στελέχη θα υπάρξουν προσεχώς στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται στον… αέρα και ονόματα όπως ο Σαραβάκος, ο Μπουτσικάρης και ο Συλαϊδόπουλος. Ίσως η… σκούπα ακουμπήσει και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου!

** Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Δημήτρης Σιόβας, μετά τον υποβιβασμό της Ουέσκα στην Ισπανία. Δεν αποκλείεται βέβαια στο τέλος να τον δούμε να επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, κάποια στιγμή θα γυρίσει. Είτε αυτό το καλοκαίρι είτε το επόμενο. Για την ώρα πάντως έχει προτάσεις από την Ισπανία και θα έχει κι άλλες στις επόμενες ημέρες, αφού πλέον «κλείδωσε» η αποχώρησή του από την Ουέσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη - Έρχεται στο Λιμάνι με… 15 εκατ. ευρώ - "Μάχη" Τικίνιο με Λιβάγια και Γιακουμάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags