Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πόρτα" σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα για Ολυμπιακό - "Κονέ" Ολυμπιακού με Μονακό και La Liga!
| 2021-06-16 18:05:00

"Πόρτα" σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα για Ολυμπιακό - "Κονέ" Ολυμπιακού με Μονακό και La Liga!

BoxtoBox
"Πόρτα" σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα για Ολυμπιακό - "Κονέ" Ολυμπιακού με Μονακό και La Liga!

Ποιος "τρέχει" τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού; Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα τις τελευταίες ημέρες, οι επαφές του με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και το deal που θα αποφέρει εκατομμύρια στο Λιμάνι.

Εκεί που συζητούσαμε για το Ζοσέ Σα - Γουλβς, προέκυψε από την Ισπανία και το Ζοσέ Σα - Ατλέτικο Μαδρίτης. Η μαδριλένικη εφημερίδα As τουλάχιστον ήταν εκείνη που έγραψε ότι ο Πορτογάλος πορτιέρο του Ολυμπιακού είναι στη λίστα των υποψηφίων για τους πρωταθλητές Ισπανίας που ψάχνουν αναπληρωματικό.

Αφού... προσπεράσουμε το ότι δύσκολα ο Σα θα έφευγε από τον Ολυμπιακό για να πάει κάπου (ναι, ακόμα και σε μια ομάδα όπως η Ατλέτικο) για να κάθεται στον πάγκο, έχει αξία να μιλήσουμε για τις ομάδες στις οποίες έχει λόγο ο σπουδαίος αυτός ατζέντης που λέγεται Ζόρζε Μέντες. Η μία είναι η Γουλβς στην οποία έκανε τον... κουμπάρο, δηλαδή έφερε τον επενδυτή γι' αυτό και αποφασίζει εξ' ολοκλήρου για το ποιός παίκτης και ποιός προπονητής φεύγει και έρχεται.



Η άλλη ομάδα στην οποία έχει τεράστια επιρροή είναι (ναι, ναι) η Ατλέτικο Μαδρίτης. Άρα το πιο πιθανό είναι να έχει βάλει το... δαχτυλάκι του σ' αυτό το ενδιαφέρον ή στο να γραφτεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον... Πάντως η Ατλέτικο δεν είναι η μοναδική ισπανική, το ίδιο κάνει (σε μικρότερο βαθμό) ο Μέντες με την Βαλένθια. Κι εκεί μπορεί να... λύσει και να... δέσει. Απόλυτα ελεγχόμενη από 'κείνον είναι και η άσημη πορτογαλική, Φαμαλικάο.

Κι επειδή Γαλλία δίχως Μέντες δε γίνεται, η Μονακό είναι υπό την... προστασία του. Μια ματιά στο ρόστερ της να ρίξει κανείς καταλαβαίνει. Και φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι η... σύνδεση που έχει γίνει μεταξύ αρκετών παικτών των Μονεγάσκων και του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει" 11αδατο στο Λιμάνι ο Τικίνιο - Μάχη με top ομάδα για τον εξτρέμ - Τα "σκάει" στην Τότεναμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags