Πρέμιερ Λιγκ: Πανηγυρίζουν με Αμπράμοβιτς! Πουλά την Τσέλσι και τρίβουν τα χέρια τους. Θεωρούν ότι πήρε τη σωστή απόφαση.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πήρε τη σωστή απόφαση να πουλήσει την Τσέλσι μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, καθώς η ιδιοκτησία του 55χρονου είχε γίνει «μη βιώσιμη», όπως δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της αγγλικής Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς. Ο Ρώσος μεγιστάνας ανακοίνωσε χθες ότι πουλάει την Τσέλσι για το συμφέρον του συλλόγου και του κόσμου του ποδοσφαίρου.

Ο Μάστερς χαιρέτισε την αναζήτηση του Αμπράμοβιτς για νέο ιδιοκτήτη στο σύλλογο του Λονδίνου, αλλά προειδοποίησε ότι οι πωλήσεις συνήθως διαρκούν αρκετές εβδομάδες. «Νομίζω ότι η κατάσταση έχει κλιμακωθεί απίστευτα γρήγορα τις τελευταίες επτά ημέρες και έχει καταλήξει στο σωστό συμπέρασμα», είπε ο Μάστερς στο Financial Times Football Business Summit. «Είναι μη βιώσιμο στο σημερινό περιβάλλον.

Οπότε είναι μια ευπρόσδεκτη απόφαση και προφανώς, για χάρη όλων, συμπεριλαμβανομένων των φιλάθλων. Νομίζω ότι η πιο γρήγορη πώληση ενός συλλόγου της Premier League που έχουμε κάνει ποτέ είναι 10 ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί, αλλά συνήθως χρειάζονται αρκετές εβδομάδες. Εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του διαθέσιμες πληροφορίες.»