Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Η ανατριχιαστική ομιλία Μέσι στο ντοκιμαντέρ του Netflix για το Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής στο Μαρακανά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-02 23:47:00

Η ανατριχιαστική ομιλία Μέσι στο ντοκιμαντέρ του Netflix για το Κόπα Αμέρικα στο Μαρακανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η ανατριχιαστική ομιλία Μέσι στο ντοκιμαντέρ του Netflix για το Κόπα Αμέρικα στο Μαρακανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Κόπα Αμέρικα που κατέκτησε η Αργεντινή το 2021 μέσα στη Βραζιλία, όπου παρουσιάζεται μεταξύ άλλων η ανατριχιαστική ομιλία του Μέσι πριν τον αγώνα και τα δάκρυα του Ντι Μαρία.

Λιονέλι Μέσι: Με τίτλο «Sean Eternos», to Netflix κυκλοφορεί την Πέμπτη (3/11) το ντοκιμαντέρ για τη διαδρομή της Αργεντινής μέχρι την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2021 μέσα στο Μαρακανά απέναντι στην οικοδέσποινα Βραζιλία.

Στο επίκεντρο βρίσκεται φυσικά, ο Λιονέλ Μέσι που μιλάει αποκλειστικά στο πλαίσια του ντοκιμαντέρ, όπως και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές. Μάλιστα, ο σκόρερ του τελικού, Άνχελ Ντι Μαρία, βάζει τα κλάματα on camera χαρακτηρίζοντας τον τίτλο τον μεγαλύτερο της καριέρας του!

Η πιο ανατριχιαστική του ντοκιμαντέρ είναι η ομιλία του Μέσι στους συμπαίκτες του πριν τον τελικό. "Αυτό το Κόπα Αμέρικα ήταν να γίνει στην Αργεντινή, αλλά ο Θεός το έφερε εδώ (σ.σ. στη Βραζιλία). Εδώ, ώστε να το σηκώσουμε στο Μαρακανά και να είναι πιο όμορφο για όλους μας. Πάμε να παίξουμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση, γιατί αυτή την κούπα θα την πάρουμε πίσω στην πατρίδα", είναι τα λόγια του GOAT που ακούγονται στο trailer.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags