Facebook Pixel Άγριο ξύλο στο Βέλγιο μετά τη νίκη του Μαρόκου! Ξέσπασαν αναταραχές (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-11-27 19:24:00

Άγριο ξύλο στο Βέλγιο μετά τη νίκη του Μαρόκου! Ξέσπασαν αναταραχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άγριο ξύλο στο Βέλγιο μετά τη νίκη του Μαρόκου! Ξέσπασαν αναταραχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα βίντεο που δημοσιεύουν μάλιστα τα διεθνή MME, δείχνουν εικόνες χάους στις Βρυξέλλες, με σοβαρές καταστροφές και σε αυτοκίνητα και γύρω χώρους.

Ξέσπασαν Μαροκινοί στις Βρυξέλλες, μετά τη νίκη της Εθνικής τους ομάδας επί του Βελγίου για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Μουντιάλ, η οποία φέρνει το αφρικανικό σύνολο στην κορυφή της κατάταξης με 4 βαθμούς. 

Τα video που δημοσιεύουν μάλιστα τα διεθνή MME, δείχνουν εικόνες χάους στις Βρυξέλλες, με σοβαρές καταστροφές και σε αυτοκίνητα και γύρω χώρους. Λίγο αργότερα, η αστυνομία ανέφερε ότι ταραχοποιοί έκαναν χρήση βεγγαλικών, έριχναν αντικείμενα και ορισμένοι οπλισμένοι με ξύλα, έβαλαν φωτιά σε δημόσιους δρόμους, καταστρέφοντας φωτεινούς σηματοδότες. «Ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε στο πρόσωπο από βεγγαλικά», σύμφωνα πάντα με την αστυνομία που στη συνέχεια αποφάσισε να επέμβει με οχήματα με κανόνια νερού και με χρήση

Στην αστυνομική επέμβαση κινητοποιήθηκαν εκατό αστυνομικοί, που δέχθηκαν επίθεση με αντικείμενα. Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους και φιλάθλους να αποφεύγουν ορισμένες περιοχές του κέντρου της πόλης. Οι σταθμοί του μετρό έκλεισαν και δρόμοι αποκλείστηκαν. «Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια του απογεύματος.

 

Η αστυνομία έχει ήδη επέμβει αποφασιστικά. Γι’ αυτό συμβουλεύω να μην έρχονται φίλαθλοι στο κέντρο της πόλης. Η αστυνομία κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει τη δημόσια τάξη», αντέδρασε ο δήμαρχος Βρυξελλών Φιλίπ Κλος στο Twitter. «Έχω διατάξει την αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις των ταραχοποιών», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags