Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Αδιανόητο: Οι παίκτες του Ιράν δέχονται απειλές ενόψει του ματς με τις ΗΠΑ!
| 2022-11-29 10:28:00

Αδιανόητο: Οι παίκτες του Ιράν δέχονται απειλές ενόψει του ματς με τις ΗΠΑ!

Sportdog Team
Αδιανόητο: Οι παίκτες του Ιράν δέχονται απειλές ενόψει του ματς με τις ΗΠΑ!

Σοκαριστικές καταστάσεις στην αποστολή του Ιράν, λίγες ώρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση με τις ΗΠΑ στο Κατάρ.

Μουντιάλ 2022: Απειλές για την ζωή τους και για τις οικογένειές τους δέχονται οι ποδοσφαιριστές της αποστολής του Ιράν εν όψει του σημερινού αγώνα με τις ΗΠΑ, που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το CNN, οι Ιρανοί παίκτης δέχθηκαν επίσκεψη από μέλη των Φρουρών της Επανάστασης μετά το τέλος του αγώνα με την Αγγλία, όπου τους απείλησαν ότι αν δεν τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο στην αναμέτρηση με τις ΗΠΑ, τότε οι οικογένειές τους απειλούνται με φυλάκιση και βασανιστήρια!

Θυμίζουμε ότι οι Ιρανοί διεθνείς επέλεξαν να μην τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο της πατρίδας τους κόντρα στους Άγγλους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν, μετά την δολοφονία της Μάχσα Αμινί από την «αστυνομία ηθών».

«Υπάρχει μεγάλος αριθμός μελών των Ιρακινών Υπηρεσιών που βρίσκονται στο Κατάρ και παρακολουθούν τους παίκτες της Εθνικής ομάδας και συλλέγουν πληροφορίες για αυτούς», ανέφερε ανώνυμη πηγή στο CNN, λίγο πριν την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags