Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Απίστευτο! Οπαδοί της Ρεάλ και της Ατλέτικο ενώνονται για να... τιμωρήσουν Μαροκινούς στη Μαδρίτη (ΦΩΤΟ)
| 2022-12-06 01:40:00

Απίστευτο! Οπαδοί της Ρεάλ και της Ατλέτικο ενώνονται για να... τιμωρήσουν Μαροκινούς στη Μαδρίτη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Οπαδοί της Ρεάλ και της Ατλέτικο ενώνονται για να... τιμωρήσουν Μαροκινούς στη Μαδρίτη (ΦΩΤΟ)

Μυρίζει... μπαρούτι η κατάσταση στην Μαδρίτη μιας και οι οργανωμένοι οπαδοί των Μερέγχες και των Ροχιμπλάνκος κάνουν κοινό κάλεσμα για την καταστολή των Μαροκινών μεταναστών ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία για το Μουντιάλ.

Μουντιάλ 2022: Σοκαριστικά σκηνικά στην Ισπανία μιας και οι οργανωμένοι της Ρεάλ και της Ατλέτικο σκοπεύουν να ενώσουν τις... δυνάμεις τους για να «προστατέψουν την ισπανική πρωτεύουσα από τους Μαροκινούς», ενόψει της αναμέτρησης της Ισπανίας με το Μαρόκο για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα οι Ultras Sur και Frente Atletico κάλεσαν τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να καταπνίξει τις ενδεχόμενες έξαλλες αντιδράσεις από τους οπαδούς του Μαρόκου, βάζοντας σαν παράδειγμα τα όσα έγιναν στο Βέλγιο μετά την πρόκριση στα νοκ άουτ του Μουντιάλ 2022, ενώ η Κυβέρνηση δεν μένει αμέτοχη και ετοιμάζει δρακόντεια μέτρα με έντονη αστυνομική παρουσία στη Μαδρίτη ανήμερα του αγώνα της Φούρια Ρόχα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags