Facebook Pixel Βραζιλία - Νεϊμάρ: Θύελλα αντιδράσεων με Νεϊμάρ: Διοργάνωσε πάρτι με το που επέστρεψε η Βραζιλία από το Μουντιάλ!
| 2022-12-17 19:04:00

Θύελλα αντιδράσεων με Νεϊμάρ: Διοργάνωσε πάρτι με το που επέστρεψε η Βραζιλία από το Μουντιάλ!

Sportdog Team
Θύελλα αντιδράσεων με Νεϊμάρ: Διοργάνωσε πάρτι με το που επέστρεψε η Βραζιλία από το Μουντιάλ!

Δεν την πήρε και τόσο βαριά ο Νεϊμάρ, τελικά, τη μεγάλη αποτυχία της Εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ενοχλημένοι οι συμπατριώτες του!

Βραζιλία - Νεϊμάρ: Αδιόρθωτος Νεϊμάρ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, λίγες ώρες αφότου δήλωνε ψυχολογικά κατεστραμμένος λόγω του αποκλεισμού της Βραζιλίας από την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, διοργάνωσε ένα πάρτι με το που είχε επιστρέψει η Εθνική τους στη χώρα του "καφέ"!

Ο Νεϊμάρ είχε ως καλεσμένους μάλιστα αρκετούς συμπαίκτες του, όπως ο Άντονι, καθώς επίσης μοντέλα και καλλιτέχνες, όπως ο τραγουδιστής Ζοάο Γκόμες. Το πάρτι έγινε στο σπίτι της αδερφής του στο Σάο Πάολο, όπως αποκάλυψε η Φόλια ντε Σάο Πάολο.

Το γεγονός αυτό έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους συμπατριώτες του, που όπως ήταν λογικό ενοχλήθηκαν από την συμπεριφορά του Νεϊμάρ. Μία συμπεριφορά, η οποία αποδείχθηκε εντελώς μη συμβατή με τα λεγόμενά του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags