Μια από τις περιπτώσεις που είχε έρθει αθόρυβα στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτή του Γιάννη Κάργα. Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε για να δώσει βάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ και να διεκδικούσε ευκαιρίες για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ως αποτέλεσμα πήρε φανέλα βασικού με το καλημέρα στα δύο ματς με την Λέφσκι Σόφιας.

Ωστόσο ο αποκλεισμός από τους Βούλγαρους, συνδυαστικά με την τρομερή βελτίωση και άνοδο του Κουλιεράκη, είχαν ως αποτέλεσμα ο Κάργας να μονιμοποιηθεί στον πάγκο. Σε τέτοιο βαθμό που μετά από εκείνα τα δύο ματς έχει παίξει μόλις 2 φορές. Με την Καλαμάτα πριν λίγες ημέρες και ενάντια στον Λεβαδειακό την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν καίγεται ιδιαίτερα για τον έμπειρο στόπερ και δεν θα αποκλείαμε να αποχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει είχε δώσει περίπου 300 χιλ. ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα και η λογική λέει πως με ένα αντίστοιχο ποσό θα τον παραχωρούσε, για να γλιτώσει και το συμβόλαιό του. Μάλιστα, συνδυαστικά με την αναμενόμενη φυγή του Μουργκ προς ΑΠΟΕΛ μεριά, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εξοικονομήσει περίπου 1 εκατ. ευρώ, οπότε θα ανοίξει ο δρόμος για να απκοκτηθεί ένα 10άρι από το πάνω ράφι.

 

Ενδιαφέρον από Ρωσία για Κάργα

Όλα δείχνουν πως η ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον Κάργα είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εξάλλου, δεν αποτελεί κοινό μυστικό πως η Λοκομοτίβ, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, θέλει να δελεάσει ποδοσφαιριστές για να πάνε στην Ρωσία.