Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Ατάκες... φωτιά από Τζόλη για την επιστροφή του - "Ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω"
| 2023-03-14 20:25:00

Ατάκες... φωτιά από Τζόλη για την επιστροφή του - "Ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Τζόλη για την επιστροφή του - "Ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω"

Συνέντευξη στο match programme του αγώνα της Νόριτς με την Χάντερσφιλντ έδωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην χαρά του που επέστρεψε στην Αγγλία, αλλά και τους στόχους του από εδώ και στο εξής.

Χρήστος Τζόλης: Στην μεγάλη επιθυμία του να δείξει τη μπορεί να κάνει με τη φανέλα της Νόριτς, αλλά και την χαρά του που είναι και πάλι στην Αγγλία αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στο match programme του αγώνα με την Χάντερσφιλντ.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Μετά τον τραυματισμό μου γύρισα για την αποθεραπεία μου. Μια εβδομάδα μετά ήθελα να μείνω εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ. Ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός μου. Ήμουν χαρούμενος που βρισκόμουν εδώ. Θέλω να σκοράρω περισσότερο, να αγωνιστώ σε πιο πολλά ματς και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ. Θέλω να παίξω στη Νόριτς. Πέρυσι και στη συνέχεια όταν χτύπησα, ήταν δύσκολα για μένα, αλλά πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω.

«Ο προπονητής μου ήταν ξεκάθαρος μαζί μου από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Για ένα νέο παίκτη όπως εγώ, το να μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα.

Θέλει οι εξτρέμ να παίζουν πιο μέσα και για μένα είναι καλό αυτό γιατί πάντα θέλω να βρίσκομαι γύρω από την μεγάλη περιοχή για να δημιουργώ και να σκοράρω. Θέλω να βελτιωθώ στο 100% σε όλα τους τομείς και να ταιριάξω στο σύστημα του προπονητή
», είπε ο Χρήστος Τζόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΑΕΚ θέλουν τον Λουτσέσκου" - Άγρια επίθεση σε Ντέμη: "Είναι κατόρθωμα ότι..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags