Facebook Pixel Ισπανία: Χάος στην Ισπανία! Συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και της εθνικής Περού - Συνελήφθη παίκτης (ΦΩΤΟ)
| 2023-03-29 02:00:00

Χάος στην Ισπανία! Συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και της εθνικής Περού - Συνελήφθη παίκτης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χάος στην Ισπανία! Συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και της εθνικής Περού - Συνελήφθη παίκτης (ΦΩΤΟ)

H αστυνομία της Μαδρίτης και οι αρχές του Περού, επιβεβαίωσαν συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και των παικτών της εθνικής Περού χθες (27/3) το βράδυ στη Μαδρίτη, μετά την οποία ένας παίκτης συνελήφθη.

Ισπανία: H αστυνομία της Μαδρίτης και οι αρχές του Περού, επιβεβαίωσαν συμπλοκή μεταξύ της αστυνομίας και των παικτών της εθνικής Περού χθες (27/3) το βράδυ στη Μαδρίτη, μετά την οποία ένας παίκτης συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα γεγονότα έλαβαν χώρα γύρω στις 22:30 (ώρα Ελλάδας), όταν η ομάδα του Περού, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μαδρίτη για τον αποψινό (22:30) φιλικό αγώνα με το Μαρόκο, έφτασε στο ξενοδοχείο της. Εκεί την περίμεναν περίπου 300 Περουβιανοί φίλαθλοι, κάποιοι από αυτούς κρατώντας στα χέρια τους βεγγαλικά.

«Οι οπαδοί προσπάθησαν να πλησιάσουν τους παίκτες και η αστυνομία επενέβη μεταξύ των οπαδών και των παικτών για να αποφύγει την ταραχή», δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ένας παίκτης στη συνέχεια χτύπησε έναν αστυνομικό στο πρόσωπο. Αυτός ο παίκτης στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή της Μαδρίτης», πρόσθεσε χωρίς να διευκρινίσει την ταυτότητα του παίκτη.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Περού ανέφερε από την πλευρά του ότι ήταν ο τερματοφύλακας Πέδρο Γκαλέζε:

«Ο Πέδρο  Γκαλέζε έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της εθνικής», ανέφερε νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Twitter.

Οι περουβιανές αρχές «θα απαιτήσουν διευκρίνιση των γεγονότων από τις αρμόδιες αρχές», επέμεινε το υπουργείο σε άλλο μήνυμά του.

Οι εικόνες αυτής της συμπλοκής που μεταδόθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και τις ανέλαβαν τα ισπανικά μέσα δείχνουν αστυνομικούς και παίκτες της εθνικής να συμπλέκονται και να σπρώχνονται μεταξύ τους. Σε αυτές τις εικόνες φαίνεται ότι εμπλέκονται ιδιαίτερα οι τερματοφύλακες Πέδρο Γκαλέζε και  Ζοσέ Καρβάλιο καθώς και ο μέσος Γιοσιμάρ Γιοτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η αλήθεια για Λιβάι Γκαρσία - Ποιος ΠΑΟΚ και Τούμπα; - Τον πουλάει 20+ εκατ. η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags