Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Απίστευτο ΣΟΚ! 47 ποδοσφαιριστές κρατούνταν παράνομα - Οι 36 από αυτούς ήταν ανήλικοι
| 2023-06-16 19:35:00

Απίστευτο ΣΟΚ! 47 ποδοσφαιριστές κρατούνταν παράνομα - Οι 36 από αυτούς ήταν ανήλικοι

Sportdog Team
Απίστευτο ΣΟΚ! 47 ποδοσφαιριστές κρατούνταν παράνομα - Οι 36 από αυτούς ήταν ανήλικοι

Μια ιστορία που πραγματικά σοκάρει ήρθε στη δημοσιότητα μιας και έγινε γνωστό πως διακινητές κρατούσαν παράνομα σε προπονητικό κέντρο 47 ποδοσφαιριστές από Αφρική, Ασία και Νότια Αμερική με τους 36 από αυτούς να είναι ανήλικοι.

Πορτογαλία: Σοκ από την είδηση που έρχεται από την Ιβηρική και αναφέρει πως διακινητές κρατούσαν παράνομα 47 ποδοσφαιριστές,  από την Αφρική, την Ασία και τη Νότια Αμερική, σε προπονητικό κέντρο κοντά στο συγκρότημα σχολής ποδοσφαίρου της Φαμαλικάο με τις αναφορές να κάνουν λόγο ότι μπορεί να υπήρχαν και αρκετά θύματα.

Οι Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις δύο διακινητών από τη χώρα, με τα τοπικά Μέσα να υποστηρίζουν πως μέσα στους υπόπτους ανήκει και ο Μάριο Κόστα, ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τον τελευταίο να το αρνείται.

Την ίδια στιγμή ο πουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Ζοάο Πάουλο Κορέια, χαρακτήρισε την παράνομη κράτηση των ποδοσφαιριστών «απαράδεκτη και σοκαριστική», ενώ σημείωσε πως  η συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές ήταν πολύ άσχημη, μιας και οι διακινητές από την Πορτογαλία τους χτυπούσαν και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους παραβιάστηκαν, ενώ σημείωσε ότι θα ληφθούν μέτρα για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα υπέρβαση Αγγελόπουλων με κορυφαίο όνομα - Υπέγραψαν ήδη 4 παίκτες, σκάει αποχώρηση έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags