Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Παναγιώτης Βαρούχας: "2 κόκκινες σε Μαυροπάνο - Λάθος της UEFA με τον υπερήλικα Λαόθ - Σε άλλο γήπεδο το VAR" (Vid)
| 2023-06-20 18:10:00

Βαρούχας: "2 κόκκινες σε Μαυροπάνο - Λάθος της UEFA με τον υπερήλικα Λαόθ - Σε άλλο γήπεδο το VAR" (Vid)

Sportdog Team
Βαρούχας: "2 κόκκινες σε Μαυροπάνο - Λάθος της UEFA με τον υπερήλικα Λαόθ - Σε άλλο γήπεδο το VAR" (Vid)

Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις αποφάσεις του Ισπανού ρέφερι στο χθεσινό πολύ σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής στο Παρίσι!

Πέντε φορές ζήτησαν πέναλτι οι παίκτες της Γαλλίας στο χθεσινό παιχνίδι με την Ελλάδα, με τον Παναγιώτη Βαρούχα ωστόσο να είναι ξεκάθαρος στην ΕΡΤ.

«Αδίκως διαμαρτύρονται οι Γάλλοι. Είναι πέναλτι και κόκκινη του Μαυροπάνου, αλλά μετά από λίγο αποβλήθηκε και καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν μεγάλη ζημιά για τους Γάλλους. Βέβαια, δεν ήταν δεύτερη κίτρινη, αλλά απευθείας κόκκινη γιατί ήταν τελευταίος αμυντικός!

Βγάζει την κόκκινη απευθείας και μετά βγάζει την κίτρινη για να δείξει ότι είναι δεύτερη. Τα μπέρδεψε ένας διαιτητής τέτοιου επιπέδου. Βέβαια η UEFA δεν έπρεπει να τον βάλει να σφυρίξει ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού στην Ισπανία έχει τελειώσει και είναι και υπερήλικας βάσει κανονισμών.

Ο κάθε Γάλλος έμπαινε στην περιοχή και έψαχνε παράβαση.

Όσον αφορά την επανάληψη του πέναλτι, είναι σωστή απόφαση, αν και παραπλανηθήκαμε όλοι ότι η απόφαση αφορούσε τον Βλαχοδήμο. Ο Μαυροπάνος όχι μόνο  μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά έδιωξε και την μπάλα. Ο VARίστας όμως μάλλον δεν ήταν στο γήπεδο, καθώς δεν έκανε παρεμβάσεις»!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags