Facebook Pixel Θεσσαλονίκη: Σούπερ έκπληξη! Κατεβαίνει στις εκλογές ο πατέρας του Άλκη - Τι θέλει να πετύχει
| 2023-08-25 20:38:00

Σούπερ έκπληξη! Κατεβαίνει στις εκλογές ο πατέρας του Άλκη - Τι θέλει να πετύχει

Sportdog Team
Σούπερ έκπληξη! Κατεβαίνει στις εκλογές ο πατέρας του Άλκη - Τι θέλει να πετύχει

Αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μάλιστα όπως έγινε γνωστό σε αυτές θα λάβει μέρος και ο πατέρας του Άλκη Καμπανού έχοντας έναν πολύ βασικό σκοπό. 

Θεσσαλονίκη: Μια είδηση – έκπληξη, είναι η απόφαση του Αριστείδη Καμπανού, πατέρα του Άλκη, να κατεβεί υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του…

Ο Αριστείδης Καμπανός θέλει να πηγαίνει στα σχολεία και στους συλλόγους, για να περάσει το δικό του μήνυμα “ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ” και να αποκτήσουν όλα τα παιδιά την παιδεία που πρέπει, προκειμένου να μην συμμετάσχουν σε επεισόδια και να απομακρύνονται από κάθε μορφής βίας.

Φοβερή απόφαση, που θα φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα στα σχολεία της Θεσσαλονίκης και φυσικά την αποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ανακοινώνει και την υποηφιότητα Καμπανού με την παράταξή του στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα λίστα Αταμάν μετά τον Μίχαϊλιουκ - Νο1 είναι ΝΒΑer με συμβόλαιο - Μόνο ο Γιαννακόπουλος τόσα λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags