Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Έξαλλος Μελισσανίδης στη Φιλαδέλφεια - "Πόλεμος" με ΠΑΟ και... Ολυμπιακό - "Εκδίκηση" Γκαρσία από Σαββίδη!
| 2023-08-27 10:00:00

Έξαλλος Μελισσανίδης στη Φιλαδέλφεια - "Πόλεμος" με ΠΑΟ και... Ολυμπιακό - "Εκδίκηση" Γκαρσία από Σαββίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έξαλλος Μελισσανίδης στη Φιλαδέλφεια - "Πόλεμος" με ΠΑΟ και... Ολυμπιακό - "Εκδίκηση" Γκαρσία από Σαββίδη!

"Έβραζε" ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ με όσα έγιναν και ήδη ενημέρωσε τους συνεργάτες πως φέτος θα δούμε «σκληρό ροκ» στο πρωτάθλημα. Βγήκαν τα… μπαζούκας!

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου και ακόμα οι περισσότεροι να μην έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους, όμως η Σούπερ Λιγκ ξεκίνησε και είναι επεισοδιακή. Μετά από μόλις 1.5 αγωνιστική πρωταθλήματος υπάρχει ένταση, ανακοινώσεις, γκρίνια για διαιτητικές αποφάσεις και πληροφορίες ότι το επόμενο διάστημα θα ζήσουμε… άγριες καταστάσεις.

Παρότι η πρώτη αγωνιστική κύλησε ήσυχα, αφού νίκησαν οι δύο «μεγάλοι» και οι άλλοι δύο είχαν ρεπό λόγω Ευρώπης, ωστόσο στη δεύτερη… άρχισαν τα όργανα και φαίνεται πως φέτος η κατάσταση θα είναι πιο ζόρικη.

Το πρώτο «χτύπημα» λοιπόν της σεζόν ήρθε από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με αφορμή μία κίτρινη κάρτα στον Σένκεφελντ, έκανε με το… καλησπέρα επίθεση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αφήνοντας υπόνοιες ότι ελέγχει την ΕΠΟ. Προφανώς η αναφορά δεν έγινε τυχαία και σαφώς έχει σχέση με τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου μετά το τέλος της περσινής σεζόν, όπου μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για «κλεμμένο πρωτάθλημα».

Τότε η ΑΕΚ δεν είχε απαντήσει επίσημα και το ίδιο έκανε και χθες. Ωστόσο όσοι βρέθηκαν κοντά στον Δημήτρη Μελισσανίδη το βράδυ του Σαββάτου, κατάλαβαν πως ήταν… μπαρούτι πριν το παιχνίδι και την γκέλα με τον Πανσερραϊκό. Δεν μπορούσε να πιστέψει την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού με την προσωπική αναφορά προς τον ίδιο και μάλιστα «προετοίμαζε» τους συνεργάτες του για όσα θα ακολουθήσουν. Στην Ένωση θεωρούν πως φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο «σκληρά» όσον αφορά την διαιτησία, τον Τύπο και τις ανακοινώσεις, ενώ περιμένουν ότι θα βρουν απέναντί τους τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό.

Στην Ένωση άλλωστε έχουν και αυτοί παράπονα από την χθεσινή διαιτησία, όμως θεωρούν ότι δεν χρειάζεται να βγάλουν κάποια ανακοίνωση ή διαρροή και θέλουν για την ώρα να… προστατέψουν το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Μελισσανίδης δηλώνει έτοιμος να πάει σε «πόλεμο», αν κάποιος θέλει να βρεθεί απέναντί του. Έχει κάνει άλλωστε μία τεράστια επένδυση στην φετινή ομάδα και θέλει να την προστατεύσει. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη, οπότε το κλίμα ήδη… μυρίζει μπαρούτι!

Δίνει απαντήσεις ο Πάμπλο Γκαρσία

Αμέτοχος στη μάχη… εντυπώσεων για την διαιτησία μένει για την ώρα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει άλλα ενδοοικογενειακά προβλήματα. Γιατί μετά και τη χθεσινή εξαιρετική εμφάνιση του Πανσερραϊκού και το 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, μόλις μία εβδομάδα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με 10 παίκτες στο Γ. Καραϊσκάκης, ήδη στη Θεσσαλονίκη έχει φουντώσει ξανά η συζήτηση για τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο κόουτς των Σερρών ήθελε να μείνει στην Τούμπα, έκανε υπομονή στον ΠΑΟΚ Β’ για την αγαπημένη του ομάδα, ωστόσο έκρινε ότι δεν τον σεβάστηκαν και αποφάσισε φέτος να κάνει το επόμενο βήμα. Η εικόνα της ομάδας του δίνει απαντήσεις και στον Ιβάν Σαββίδη που δεν τον στήριξε όσο θα ήθελε, ούτε όταν έφερε και Κύπελλο στην ομάδα, αλλά και σε όσους βιάστηκαν να τον… υποβιβάσουν!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοινώνει μεγάλη μεταγραφή η ΑΕΚ - Αφήνει πάγκο τον Βίντα - Ο όρος που έβαλε σε Μελισσανίδη για να έρθει!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags