Facebook Pixel Super League: Βουγιάνοβιτς για μεγάλη ελληνική ομάδα - Κέρδος 18.5 εκατ. από 6 μεταγραφές - "Θυσίασε" τον Κουλούρη!
| 2023-10-10 17:43:00

Βουγιάνοβιτς για μεγάλη ελληνική ομάδα - Κέρδος 18.5 εκατ. από 6 μεταγραφές - "Θυσίασε" τον Κουλούρη!

GOALάρες by Εvaggelistis
Βουγιάνοβιτς για μεγάλη ελληνική ομάδα -  Κέρδος 18.5 εκατ. από 6 μεταγραφές - "Θυσίασε" τον Κουλούρη!

Το γκελ που κάνει στην Ελλάδα και οι επιτυχίες που έχει ήδη σημειώσει στη Λασκ Λίντσερ, ως ο "αρχιτέκτονας" μιας ομάδας που οργανώνεται προκειμένου να ανταγωνιστεί την μεγάλη Ζάλτσμπουργκ.

Τον λένε Ράντοβαν Βουγιάνοβιτς και είναι ο MDS της Λάσκ Λίντσερ, με την οποία κι έχει συμβόλαιο ως το 2027. Όπως μαρτυρεί το επώνυμό του είναι σερβικής καταγωγής αλλά Αυστριακοαναθρεμένος. Στα 41 του χρόνια κτίζει το δικό του όνομα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή ως ανερχόμενος αθλητικός/τεχνικός διευθυντής, ο οποίος εσχάτως κάνει... γκελ και στην Ελλάδα! Και θα εξηγηθώ πάραυτα...

Ο Βουγιάνοβιτς ήδη στην Αυστρία θεωρείται ως ο "αρχιτέκτονας" μιας ομάδας που οργανώνεται προκειμένου να ανταγωνιστεί την μεγάλη Ζάλτσμπουργκ. Όχι μόνο αγωνιστικά - όντας 3η στην βαθμολογία της τρέχουσας σεζόν και με συμμετοχή στους ομίλους του Europa League - αλλά και σε... πωλήσεις! Ήδη σε λιγότερο από μια 2ετία έχει εισπράξει από Transfer fee συνολικά 18.500.000 ευρώ, από 6 πωλήσεις.

Ειδικότερα τον περασμένο Αύγουστο ο Βουγιάνοβιτς συνέτριψε κάθε ρεκόρ πώλησης παίκτη στην ιστορία της Λάσκ, παραχωρώντας αντί 12.000.000 ευρώ τον Kέιτο Νακαμούρα στη γαλλική Ρέμς. Ο Ιάπωνας εξτρέμ ήταν μια ανακάλυψη που δυο χρόνια πριν, στα 21 του χρόνια, τους είχε στοιχίσει αγορά μόλις 500.000 ευρώ από την Γκάμπα Οσάκα. 

Προηγουμένως ο Σέρβο-αυστριακός Αθλητικός διευθυντής είχε κάνει τα deals πώλησης του Μαμουντού Καραμόκο με 1.500.000 στην Κοπεγχάγη, με το ίδιο ποσό του Νοτιοκορεάτη Χόνγκ στην Γάνδη, του Μάρκο Ραγκούζ αντί 1.300.000 ευρώ στην Αούστρια, του Αντρές Αντράντε στην Μπίλεφελντ με 1.300.000 ευρώ και τους δικού μας Ευθύμη Κουλούρη, με 900.000 ευρώ στην πολωνική Πογκόν.

Ο Κουλούρης ήταν η πρώτη δουλειά του Βουγιάνοβιτς με Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον οποίο αγόρασε από τον Ατρόμητο. Όταν όμως, πολύ γρήγορα στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23 βρέθηκε στην σκιά του σπουδαίου νεαρού Κροάτη φορ, Λιούμπισιτς στην Λάσκ (άλλη μια ανακάλυψη & έξυπνο deal του αθλητικού της διευθυντή, αρχικά ως δανεικός από την Χάιντουκ, για τον οποίο δεν δίστασε να σκάσει την οψιόν αγοράς των 3.000.000 ευρώ τον περασμένο Γενάρη), ο Βουγιάνοβιτς έσπευσε για να μην... χάσει χρήματα να θυσιάσει και να πουλήσει τον Κουλούρη έστω και με μικρό κέρδος 100 χιλιάδων!

Για να πάμε τώρα και στην είδηση: σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες από τις διεθνείς πιάτσες agents και scouts, μεγάλη ελληνική ομάδα, της Big 5, έδειξε πρόσφατα ενδιαφέρον για τον Βουγιάνοβιτς! Συγκεκριμένα, ρώτησε για αυτόν, ζητώντας πληροφορίες. Κοινώς τον ...τσέκαρε γαι το 2024.

Σημειολογικά να επισημάνω πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι πήραν τους Κορδόν και Παπαδημητρίου αντίστοιχα, οι ΠΑΟΚ και Άρης έδιωξαν τους Μπότο & Παλίκουτσα αντίστοιχα ενώ στην ΑΕΚ είναι ο... αόρατος και τελείως... αθόρυβος Πολωνός Ράντοσλαβ Κουχάρσκι!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτόν "σκοτώνονται" οι Big-4: H καριέρα με βοήθεια του πεθερού του και οι απειλές θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags