Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Γκουστάβο Πογέτ: "Αστειότητες" στην Εθνικη! "Καταγγελία" Πογέτ για τον απλήρωτο βοηθό του - Ξεκάθαρη απάντηση από ΕΠΟ
| 2023-11-13 18:36:00

"Αστειότητες" στην Εθνικη! "Καταγγελία" Πογέτ για τον απλήρωτο βοηθό του - Ξεκάθαρη απάντηση από ΕΠΟ

Sportdog Team
"Αστειότητες" στην Εθνικη! "Καταγγελία" Πογέτ για τον απλήρωτο βοηθό του - Ξεκάθαρη απάντηση από ΕΠΟ

Η σοβαρή καταγγελία του Ομοσπονδιακού προπονητή και πώς προσπάθησε να... κλείσει το θέμα η Ομοσπονδία

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε μια σοβαρότατη καταγγελία, αποκαλύπτοντας πως ο βοηθός του Μαουρίσιο Ταρίκο είναι απλήρωτος εδώ και 8 μήνες από την ΕΠΟ και αυτός είναι ο λόγος της απουσίας του από το τεχνικό επιτελείο.

"Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα", δήλωσε σχετικά ο Ομοσπονδιακός.

Η ελληνική ομοσπονδία δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός και τόνισε πως υπάρχει διαδικαστικό θέμα που εκκρεμεί και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή είναι η πρώτη φορά που θα πληρωνόταν ο συγκεκριμένος βοηθός.

Η ΕΠΟ ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αμοιβή του συνεργάτη του Γουστάβο Πογέτ Μαουρίτσιο Ταρίκο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags