Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις για τον "τελικό" με Καζακστάν
| 2024-03-12 10:57:00

Μεγάλη απουσία στην Εθνική - Κάλεσε και πάλι Τζόλη ο Πογέτ - Οι κλήσεις για τον "τελικό" με Καζακστάν (Vid)

Sportdog Team
Μεγάλη απουσία στην Εθνική - Κάλεσε και πάλι Τζόλη ο Πογέτ - Οι κλήσεις για τον "τελικό" με Καζακστάν (Vid)

Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Γκουστάβο Πογέτ για την σπουδαία αναμέτρηση με το Καζακστάν της 21ης Μαρτίου.

Χωρίς τον Δημήτρη Γιαννούλη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και τους Βαγιαννίδη, Κώτσιρα, η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον "τελικό" με το Καζακστάν με φόντο την πρόκριση στο Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις για τον αγώνα στην Opap Arena στις 21 Μαρτίου και εφόσον έρθει η πρόκριση στον τελικό εκτός έδρας απέναντι στο νικητή του Γεωργίου/Λουξεμβούργου.

Κανονικά διαθέσιμοι θα είναι οι Τσιμίκας και Χατζηδιάκος, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν, ενώ στην ομάδα παραμένει και ο Τζαβέλλας, παρότι είχε κάνει δηλώσεις που μπορούσαν να ερμηνευθούν ως προάγγελος αποχώρησής του από την "γαλανόλευκη".

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Χρήστου Τζόλη στην Εθνική Ανδρών μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Φορτούνα Ντίσελντορφ (14 γκολ) στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Τέλος, εκτός έμειναν οι Αλεξανδρόπουλος και Γαλανόπουλος, οι οποίοι δεν έχουν πολλές συμμετοχές φέτος με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αστεία" δικαιολογία Μεντιλίμπαρ - Ολυμπιακοφάγος Τερίμ, έδιωξε ήδη Καρβαλιάλ - 2ος… Αλμέιδα για Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags